Η αποχώρηση με την τρίτη και φαρμακερή εξέλιξη του Survivor: Τέλος για τη φλογίτσα!

Ποια παίκτρια της μπλε ομάδας αποχώρησε από το Survivor αυτή την εβδομάδα;

Για τη μάχη των μαχών, εκείνη της δοκιμασίας αποχώρησης, ρίχθηκαν ξανά στον αγώνα του Survivor τρεις παίκτριες της μπλε ομάδας και μια της κόκκινης ομάδας την Πέμπτη βράδυ στο νέο επεισόδιο του ΣΚΑΪ. Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν ήταν η Άιρα Adomaityte, η Αναστασία Τσέρου, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Ευγενία Μπόρλα.

Αυτή ακριβώς ήταν η τελευταία αναμέτρηση στην παραλία του Αγίου Δομινίκου για μία από τις τέσσερις παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης. Οι δύο παίκτριες που θα ξεχώριζαν θα παρακολουθούσαν σαν θεατές την τελευταία προσπάθεια των άλλων δυο παικτριών για να παραμείνουν στο Survivor.

Η Αναστασία Τσέρου είχε το αβαντάζ στη δοκιμασία αποχώρησης σύμφωνα με τα στατιστικά που ανακοινώθηκαν από τον παρουσιαστή του Survivor. Έτσι, είχε την ευκαιρία να επιλέξει τον ευκολότερο στόχο δυσκολεύοντας τις αντίπαλές της. Αντίθετα, η Ευγενία Μπόρλα είχε τα χειρότερα στατιστικά.

Με ευκολία πέρασαν στη φάση των απλών θεατών η Αναστασία Τσέρου και η Άιρα Adomaityte που κατάφεραν να κερδίσουν τις αντίπαλές τους. Έτσι, η Ευγενία Μπόρλα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου μονομάχησαν για τελευταία φορά προκειμένου να μην αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, ο πίνακας του σκορ έγραψε σε κάποια φάση 2-0 υπέρ της Χρύσας, με αποτέλεσμα η Ευγενία Μπόρλα να αποχωρήσει από το Survivor, που ήταν υποψήφια για τρίτη φορά, στο επεισόδιο της Πέμπτης στο ΣΚΑΪ.


Διαβαστε Ακομη

Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για την αυθεντικότητα στο δελτίο ειδήσεων

Όλοι χειροκροτούν τον Τάσο Χαλκιά: Είπε για τα Τέμπη όσα δεν τόλμησε κανείς διάσημος μέχρι τώρα (video)