Η Χάρις Αλεξίου εκπλήσσει το Μουσικό Κουτί με την αιφνιδιαστική της εμφάνιση – Αναρωτιέται: “Παιδιά, που πάτε;”

“Όταν ξεκίνησε η εκπομπή σας είπα: Ώπα, παιδιά, εδώ κάτι γίνεται και μου αρέσει πολύ” αποκάλυψε η Χάρις Αλεξίου.

Μια ξεχωριστή παρέμβαση θέλησε να κάνει η Χάρις Αλεξίου, το βράδυ της Κυριακής, όταν και προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της μουσικής εκπομπής «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ. Κι αυτό γιατί η αγαπημένη μας καλλιτέχνιδα θέλησε να στείλει ένα προσωπικό μήνυμα, καρδιάς, στον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη,

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής για το Μουσικό Κουτί, το δίδυμο των παρουσιαστών είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το απόσπασμα που είχε ετοιμάσει η Χάρις Αλεξίου ειδικά για εκείνους. «Όταν ξεκίνησε η εκπομπή είπα: «Ώπα, παιδιά, εδώ κάτι γίνεται και μου αρέσει πολύ». Μπράβο Νίκο, μπράβο Ρένα, μπράβο σε όλα τα παιδιά. Στους μουσικούς, στην ΕΡΤ, στην παραγωγή. Μας δώσατε πάρα πολύ ωραία πράγματα, ωραίους καλλιτέχνες, ωραία άποψη, φρέσκια άποψη και έχει σημασία για εμάς όλους όχι μόνο να ξεκινάει ωραία μια εκπομπή αλλά και τι θα γίνει στη διάρκεια της. Πως θα τελειώσει αυτή η εκπομπή».

«Δεν μου αρέσει που τελειώνετε γιατί το τραγούδι δεν τελειώνει. Η ιστορία του τραγουδιού γράφεται συνέχεια, έρχονται νέοι καλλιτέχνες και δημιουργοί που θέλουμε να τους έχουμε παρόντες. Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές εκπομπές που να μας δείχνουν αυτούς τους ανθρώπους και τις δημιουργίες τους γιατί αξίζει τον κόπο. Είναι η ιστορία μας, είναι ο τουρισμός μας, είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε στην τέχνη μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.«Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ! Καθίστε! Αυτό που ξεκινήσατε, δεν πρέπει να τελειώσει» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Χάρις Αλεξίου το βράδυ της Κυριακής στο «Μουσικό κουτί» της δημόσιας τηλεόρασης.

Διαβάστε Ακόμη

Η Κόρα Καρβούνη μιλάει για την απελευθέρωση από τις ταμπέλες

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για την αλήθεια της γυναικείας ισότητας