Η Μαγευτική Λίμνη Σκρα και οι Εντυπωσιακοί της Καταρράκτες (Φωτογραφίες)

Οι καταρράκτες του Σκρα αποτελούν ένα από τα πιο επιβλητικά φυσικά τοπία της Ελλάδας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Η πεζοπορική διαδρομή για να φτάσει κανείς στους καταρράκτες ξεκινά από ένα πλάτωμα στον δρόμο μετά το Σκρα και προς το χωριό Κούπα. Εναλλακτικά, από την πλατεία της Αξιούπολης μπορεί ο επισκέπτης να ακολουθήσει τον δρόμο για Φανό.

Το πετρόχτιστο κατηφορικό μονοπάτι οδηγεί τα βήματα του επισκέπτη στο ρέμα Κοτζά-Ντερέ και σε ένα συναρπαστικό σκηνικό: Φύση που οργιάζει, πλατάνια εντυπωσιακά και λίγο μετά, η πανδαισία των καταρρακτών. Η ομορφιά του τοπίου είναι απόλυτα μαγευτική, με τα κρυστάλλινα νερά των καταρρακτών να δημιουργούν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Σε μικρή απόσταση βρίσκεται και η «γαλάζια λίμνη» του Κιλκίς, με την απαράμιλλη ομορφιά της. Οι εικόνες είναι μαγευτικές, με τα κρυστάλλινα νερά να ανανεώνονται χάρη σε ακόμα έναν μικρό καταρράκτη και να σαγηνεύουν με την κρυστάλλινη όψη τους.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι καταρράκτες του Σκρα και η «γαλάζια λίμνη» του Κιλκίς αποτελούν δύο από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία της χώρας μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επισκέπτες. Το συναρπαστικό σκηνικό και οι μαγευτικές εικόνες δημιουργούν ένα ξεχωριστό περιβάλλον που ενθουσιάζει και καθηλώνει τον κάθε επισκέπτη.

Μητσοτάκης και η Φοροδιαφυγή: Ένα Ζήτημα Κοινωνικής Δικαιοσύνης

Ο αχινός που ξεκίνησε να τρέχει! (vid)