Η Μαίρη Βιδάλη μιλάει για την εμπειρία της με τα γυαλιά στο γύρισμα

Κάνοντας γύρισμα την επόμενη ημέρα του θανάτου του πατέρα της, η Μαίρη Βιδάλη εξομολογείται ότι δεν γινόταν να μην πάει.

Η Μαίρη Βιδάλη έδωσε μια ολοκληρωμένη συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή τη νέα της παράσταση. Ανάμεσα σε άλλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στον δύσκολο χειρισμό της απώλειας του αγαπημένου της πατέρα και στη βοήθεια που της έδωσε ο χρόνος.

Έχετε ποτέ ανέβει στη σκηνή ενώ βιώνατε μια απώλεια;

Όχι στη σκηνή, αλλά σε μια ταινία. Έκανα γύρισμα την επόμενη ημέρα του θανάτου του πατέρα μου. Δεν θα μπορούσα να μην πάω, καθώς είχε νοικιαστεί ένα ολόκληρο πλοίο για αυτή την ταινία. Πήγα φορώντας γυαλιά, καθώς τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα. Ευτυχώς, το γύρισμα ήταν σε εξωτερικό χώρο και μπορούσα να φορέσω τα γυαλιά μου.

Θα πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο…

Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Επειδή όμως ήμουν πολύ νέα τότε, κατάφερα να το χειριστώ. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω σήμερα.

Ο χρόνος απαλύνει τον πόνο της απώλειας;

Όταν σκέφτεσαι το παρελθόν, φαίνεται σαν χθες. Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου, δεν το αντιμετωπίζεις με τον ίδιο τρόπο όπως στην αρχή. Την περίοδο εκείνη έχασα αγαπημένα πρόσωπα σε πολύ νεώτερη ηλικία από εμένα. Είναι μια πολύ δύσκολη εμπειρία και σε κάνει να συνειδητοποιείς πόσο προσωρινά είναι όλα και πόσο μάταια. Αυτό θα πρέπει να μας παρακινεί να ζούμε κάθε μέρα με αγάπη και ευγνωμοσύνη.


Διαβαστε Ακομη

Ο Αποκλεισμός του Αρχηγού στο MasterChef: Η Εκδίκηση του Νευριασμένου Contestant

Αποχώρησε από το Survivor λόγω ασέβειας: Η αντίδραση του παίκτη