Η μεγάλη απώλεια της Στέλλας Κονιτοπούλου: Η αλήθεια που δεν έμεινε κρυφή

“Έφτασα στο σημείο να παγώσω για όσο χρόνο ήμουν στη σκηνή και ύστερα επέστρεψα στην κατάσταση που είχα να αντιμετωπίσω,” αναφέρει η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Η δημοφιλής εκπρόσωπος του νησιώτικου τραγουδιού παραχώρησε μια εξαιρετική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν αυτή την εβδομάδα, μιλώντας ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας του πατέρα της.

Έχετε βιώσει ποτέ στην καριέρα σας την ανάγκη να εμφανιστείτε στη σκηνή ενώ παράλληλα αντιμετωπίζετε κάποιο προσωπικό δράμα; Μια απώλεια ή κάτι άλλο δυσάρεστο;

Ναι, δυστυχώς. Είχα χάσει τον πατέρα μου και την επόμενη μέρα ήμουν στη σκηνή. Ήταν μια τεράστια απώλεια που έπρεπε να κρατήσω μέσα μου καθώς ερμηνεύα. Όντως, ένιωσα να παγώνω εκείνη την ώρα και μετά επέστρεψα στον πόνο που χρειαζόταν να αντιμετωπίσω.

Ποια ήταν η τελευταία στιγμή που η Στέλλα ένιωσε να υποκύπτει στη ζωή της;

Υπήρξαν πολλές τέτοιες στιγμές. Μετά από 35 χρόνια στην επαγγελματική μου πορεία, οι δυσκολίες απλά θα υπάρχουν. Προσπάθησα όμως να εστιάσω στα θετικά και να αντιμετωπίσω τα δύσκολα. Η επιβίωση είναι επίσης μια μορφή τέχνης!


Διαβαστε Ακομη

Η σχέση με την Χριστίνα Παππά: Ο ρόλος του προβλήματος υγείας στην ενίσχυσή της – Άννα Μπεζάν

Νανά Παλαιτσάκη: Συγκινημένη για τον Δημήτρη Παπανώτα