Η Ρέα Τουτουντζή μιλάει για τις επεμβάσεις ομορφιάς της

“Θέλησα να αφήσω λίγο τη φυσική κατάσταση της πορείας της ζωής, να το ευχαριστηθώ” ομολογεί η Ρέα Τουτουντζή.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ρέα Τουτουντζή, το πρωινό της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, το γοητευτικό μοντέλο αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα αλλά και την σχέση που έχει με τον χρόνο.

Ειδικότερα, η Ρέα Τουτουντζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχασα τον πατέρα μου πριν από λίγο καιρό και έχω κάποια θεματάκια, για τα οποία και πρέπει ανά γίνονται συχνά πυκνά κάποια ταξίδια προς την Αίγυπτο οπότε απέχω λίγο από τον χώρο. Ελπίζω να έχω ξεμπερδέψει σε λίγο καιρό και να βρεθώ και γω λίγο ξανά στον θεατρικό χώρο γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ».

«Η ζωή είναι υπέροχη. Θεωρώ πως σου δίνει αυτά που αντέχεις. Στην αρχή σοκάρεσαι με διάφορα πράγματα και μετά ανακαλύπτει μια δύναμη».

«Η αλήθεια είναι ότι και τα μπότοξ μου έχω κάνει στο παρελθόν και τις βιταμινούχες μου ενέσεις. Είναι όμως μια δεκαετία τώρα που πραγματικά δεν με γέμιζε πλέον αυτό και ήθελα να αφήσω λίγο τη φυσική κατάσταση της πορείας της ζωής, να το ευχαριστηθώ. Και ξεκίνησα από το μαλλί» πρόσθεσε, επίσης, η Ρέα Τουτουντζή στη νέα τηλεοπτική της εξομολόγηση στον Alpha.


Διαβαστε Ακομη

Η Μαρία Αναστασοπούλου μιλάει για το χωρισμό με τον Γιώργο Παπαδάκη

Ο Στάθης Σχίζας αποκαλύπτει: Το metoo δεν είναι για αυτοπροβολή