Η Σολωμού για το χωρισμό της με τον Αθανασίου – «Έπαθα σoκ…Έλεγα όχι»

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά, και προκάλεσε αίσθηση με την εξομολόγησή της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διάστημα του χωρισμού της από τον Μάριο Αθανασίου, όταν ο γιος τους ήταν 2 ετών.

«Το παιδί 2 χρονών και ο Μάριος φεύγει ένα ταξίδι και μου λέει: “Μαρία, όταν γυρίσω από το ταξίδι στην Κύπρο δεν θα ξανάρθω. Θα φύγω για το ταξίδι και μετά θα πάω στο σπίτι. Θα έρχομαι τα Σαββατοκύριακα, θα είναι καλή ευκαιρία”.

Την ημέρα λοιπόν που ο Μάριος έφυγε, το ίδιο το βράδυ, το παιδί πρώτη φορά στη ζωή του ακούω τα πατουσάκια του να κατεβαίνει από την κούνια και ήρθε κι έπεσε στη θέση του στο κρεβάτι.

Εγώ από την άλλη μεριά να κλαίω. “Παναγία μου, Χριστέ μου, το παιδί έχει κάτι, διαβάζει το μέλλον, τα μυαλά…” Δεν ρώτησε ποτέ τίποτα. Τον άφησα να κοιμάται στη θέση του πατέρα του ένα χρόνο», αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού.
«Κι εγώ έπαθα σοκ, όταν αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Έλεγα όχι, όχι, μείνε εδώ», συνέχισε η Μαρία Σολωμού για την στιγμή που ο Μάριος Αθανασίου της ζήτησε να χωρίσουν.

Όπως είπε το παιδί της, της λέει «δεν ξέρω πως είναι να έχει φυσιολογική μαμά».

Όπως είπε «ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη» με τον Μάριο Αθανασίου. «Δεν ήθελα να κάνω παιδί. Ο Μάριος Αθανασίου ανέτρεψε την κοσμοθεωρία μου» συμπλήρωσε.

Μαθητές δημιούργησαν κόμικ για την προστασία παιδιών από την σεξουαλική κακοποίηση στην Κάλυμνο

Τροχαίο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρέσυρε ηλικιωμένη, στο νοσοκομείο η τραυματίας