Η συγκλονιστική εμπειρία του Πάνου Σταθακόπουλου: Η ανατριχιαστική στιγμή στο αμάξι

“Μείναμε και οι τέσσερις άφωνοι. Δεν έβγαινε η φωνή μας για δευτερόλεπτα από το σοκ”, είπε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Ο ηθοποιός μίλησε και για τη φορά που μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του παραλίγο να πέσουν σε γκρεμό με το αυτοκίνητο, λίγο έξω από το Μέτσοβο.

“Παρά τρίχα να πέσω με το αυτοκίνητο στον γκρεμό, ήταν ανήμερα της Αγίας Μαρίνας και πιστεύω ότι πραγματικά είχαμε προστάτιδα την Αγία Μαρίνα. Συνέβη το 2000, πηγαίναμε με τέσσερις συναδέλφους για Ιωάννινα και οδηγούσε ο Πρόδρομος Τοσουνίδης. Τότε ο δρόμος, λίγο πριν από το Μέτσοβο, ήταν όλο στροφές. Ήταν μπροστά ένα φορτηγό, ο συνοδηγός είπε στον οδηγό ‘κάνε προσπέραση, δεν έρχεται κανείς’, αλλά την ώρα που έκανε την προσπέραση, ερχόταν ένα αυτοκίνητο που, επειδή υπήρχαν στροφές, δεν το είχε δει. Εκεί πια, παρά τρίχα και θα πέφταμε στο γκρεμό. Θυμάμαι, φώναξα ‘Παρθένα μου'”, είπε αρχικά ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος είπε στη συνέχεια: “Μάλιστα, αυτό το ντοκουμέντο υπάρχει, γιατί είχα ένα δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι κι έγραφα όλες τις συζητήσεις που κάναμε μέσα στο αυτοκίνητο και έλεγα έπειτα από χρόνια να καθίσουμε να θυμηθούμε τι λέγαμε στην περιοδεία. Κι επειδή το είχα ανοικτό, κατέγραψε τα πάντα. Αρχίσαμε και ουρλιάζαμε κι εγώ φώναξα ‘Παρθένα μου’. Η Αγία Μαρίνα, που ήταν η γιορτή της, μας βοήθησε, μεγάλη η Χάρη της”.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος ανέφερε επίσης: “Και οι τέσσερις, όποτε είναι της Αγίας Μαρίνας, τηλεφωνιόμαστε και ανάβουμε ένα κερί. Πραγματικά, το αυτοκίνητο σταμάτησε ένα χιλιοστό από τον γκρεμό. Μείναμε και οι τέσσερις άφωνοι. Δεν έβγαινε η φωνή μας για δευτερόλεπτα από το σοκ. Για λίγο δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε αν ζούμε ή αν έχουμε πεθάνει. Οπότε, αυτή ήταν η Τρίτη φορά που σώθηκα από του χάρου τα δόντια”.

Πηγή εικόνας: NDP

Ναταλία Γερμανού: Τι νέες αλλαγές επιφυλάσσει το μέλλον για την εκπομπή της

Η αιώνια αγάπη της Άννα Παναγιωτοπούλου και του Σταμάτη Κραουνάκη