Η συγκινητική αποκάλυψη της Ρίτας Αντωνοπούλου για τον Θάνο Μικρούτσικο: Ο αναπάντεχος ενθουσιασμός και η αγκαλιά που την συγκλόνισε

Στην πρώτη μας δουλειά θυμάμαι ότι είχα μια στιγμή συνειδητοποίησης στην πολυθρόνα

Η Ρίτα Αντωνοπούλου παραχώρησε μια εκ βάθους συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον” την Πέμπτη στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία που είχε με τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο όσο και στην απρόσμενη συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη.

Ειδικότερα, η Ρίτα Αντωνοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “ηχογραφούσαμε στο Μέγαρο Μουσικής, στην πρώτη μας δουλειά και θυμάμαι ότι είχα μια στιγμή συνειδητοποίησης στην πολυθρόνα. Έβλεπα μέσα την Καμεράτα να γράφουν το ‘Άννα, μην κλαις’ για να το πω εγώ και παραδίπλα ήταν ο Θάνος Μικρούτσικος. Με έπιασαν τα κλάματα και με είδε, δεν είπε τίποτα, απλά ήρθε και με αγκάλιασε”.

“Κάναμε το αφιέρωμα στο Καλλιμάρμαρο και έβγαινα πρώτη για να πω το ‘Δρόμοι παλιοί’. Αφού κατέβηκα κάτω, ήρθε μια κοπέλα από τα παρασκήνια και μου είπε ότι ο κ. Θεοδωράκης θέλει να πάω να κάτσω δίπλα του. Με πήγαν, έβαλαν μια καρέκλα δίπλα του, μου είπαν να μην του μιλήσω, απλά να κάτσω”.

“Γύρισε, με κοίταξε, έπιασε το ένα μου χέρι και με το άλλο χέρι με χτύπησε εδώ στο στήθος, στο θώρακα και γύρισε να μου πει ‘τα τραγούδια μου! Τα τραγούδια μου’. Σοκαρίστηκα, του φίλησα το χέρι και αυτό που ένιωσα εκείνη τη στιγμή ήταν σαν να μου έλεγε ότι νιώθει πως τα λέω γιατί τα έχω μέσα μου” πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ρίτα Αντωνοπούλου στο ψυχαγωγικό περιοδικό της δημόσιας τηλεόρασης.

Κρίσιμη κατάσταση για τον Δημήτρη Κόκοτα στο νοσοκομείο

Ο Αποκλεισμός του Αρχηγού στο MasterChef: Η Εκδίκηση του Νευριασμένου Contestant