Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει για την ανάγκη για ικανούς εκπροσώπους στην πολιτική

“Αυτό για άλλη μια φορά δείχνει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών στις γυναίκες”.

Η Βάνα Μπάρμπα συναντήθηκε από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη ρεπόρτερ Μένια Κούκου. Η γνωστή ηθοποιός έθεσε την άποψή της για τη σκληρή επίθεση που δέχεται τις τελευταίες 24 ώρες η Ελεονώρα Μελέτη, σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της ως Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

“Εδώ και λίγες μέρες δέχομαι χυδαία, ανεξέλεγκτη και απροκάλυπτη βία λόγω της υποψηφιότητάς μου για το Ευρωκοινοβούλιο. Με αποκαλούν πόρνη, φασίστρια, δολοφόνο, ακατάλληλη μητέρα και άλλους σεξιστικούς χαρακτηρισμούς, μου εύχονται καρκίνο, θάνατο και διάφορες άλλες κατάρες, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν εντυπώσεις μέσω της δυσφήμισης”, έγραψε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη στο Facebook.

“Θα ήταν καλό να έχουμε στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες. Η Ελεονώρα Μελέτη είναι εξαιρετική, ένα σοβαρό κορίτσι που έχει γνώσεις και απλά θα ήθελα να αγωνίζεται για τη χώρα μας”, σχολίασε η Βάνα Μπάρμπα.

“Αυτό για άλλη μια φορά αποδεικνύει πόσο πίσω είναι η συμπεριφορά των ανδρών έναντι των γυναικών, πόσο πίσω είναι η ελληνική κοινωνία στην αντιμετώπιση των γυναικών”, υπογράμμισε η γνωστή ηθοποιός μπροστά στην κάμερα του ΑΝΤ1.

“Αν ο κόσμος ήταν στα χέρια των γυναικών, θα είχαμε έναν καλύτερο κόσμο. Εγώ είμαι πάντα στο πλευρό των γυναικών”, κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα στη δήλωσή της.


Διαβάστε περισσότερα

Eurovision: Οι φορές που Ελλάδα και Κύπρος δεν αντάλλαξαν 12άρι στον Τελικό – Μια ματιά στην ιστορία της συνεργασίας τους

Αγοραστές απογοητευμένοι με την αποκάλυψη για “παράνομο” ζευγάρι