«Κάηκαν τα παιδιά μας»: Ραγίζει καρδιές ο μελισσοκόμος που είδε τα μελίσσια του να καίγονται στα Δερβενοχώρια

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» μίλησε ο Γιώργος Μπέσκος που είχε μελίσσια τα οποία είδε να χάνονται όπως και οι κόποι μιας ζωής.

Με δάκρυα ο Γιώργος Μπέσκος

«Ήμουν στην Ελευσίνα, βλέπω τον καπνό πάω στο βουνό…παίρνω το φορτηγό και μαζί με τους εργάτες πάμε πάνω στο βουνό και ξεκινάμε να μαζεύουμε τα μελίσσια. Τη νύχτα η φωτιά καβάλησε τη ράχη και μας έπνιξε στους καπνούς» ανέφερε αρχικά ο κ. Γιώργος Μπέσκος.

«Δε μπορούσαμε πλέον να εισπνέυσουμε. Ο κόσμος είχε αρχίσει να φοβάται. Πήραμε όσα μελίσσια μπορούσαμε να σώσουμε εγκατελείπουμε το μισό μελισσοκομείο και φεύγουμε. Ανεβαίνουμε στη Θεσσαλία, ξεφορτώνουμε, μας περίμεναν άλλοι εργάτες επάνω. Τους ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που πέσανε μέσα στη φωτιά και τους ανθρώπους που ήρθαν στη Θεσσαλία και μας ξεφορτώσανε» συνέχισε.

«Επιστρέφουμε γρήγορα και πάω μόνος και ζητώ από την Πολιτική Προστασία να περάσω, έκαναν εξαιρετική δουλειά και καλά έκαναν που δεν με άφησαν να περάσω, αλλά όταν καίγεται το βιος σου δεν υπολογίζεις τίποτα. Ζητάω μία συγγνώμη για την παραβίαση που έκανα γιατί πέρασα τα μπλόκα και έπεσα μέσα στη φωτιά και αντίκρισα ένα μελισσοκομείο να καίγεται. Υπάρχει κι άλλο βίντεο και είναι ακόμα πιο σπαρακτικό, πιστέψτε με… Για εμάς τους μιλισσοκόμους οι μέλισσες είναι σαν παιδιά μας. Κάηκαν τα παιδιά μας. Κάηκαν γύρω στα 40 μελίσσια» κατέληξε ο μελισσοκόμος.

Δείτε το βιντεο

Προκάλεσε πανικό στη Β’ μοίρα Αλεξιπτωτιστών: Υπαξιωματικός κρατούσε όμηρο τον διοικητή – Πέταξε χειροβομβίδες

Δυστυχώς αυτός είναι ο πρώτος νεκρός από τον καύσωνα: Κατέρρευσε 43χρονος, το μοιραίο λάθος που έκανε του και στοίχισε τη ζωή