Κάνει τον γύρο του διαδικτύου: Ο Κώστας Αρζόγλου είπε για τους παίκτες ριάλιτι όσα κανείς δεν τόλμησε

Κώστας Αρζόγλου: Η γνώμη για τους παίκτες ριάλιτι

Ο Κώστας Αρζόγλου μέσα από συνέντευξη του στο Πρωινό μίλησε στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη και αναφέρθηκε στους παίκτες ριάλιτι που εργάζονται ως ηθοποιοί.

Ερωτηθείς αν θα συνεργαζόταν θεατρικά με πρώην παίκτες ριάλιτι, ο ηθοποιός υπογράμμισε «γελάω με παίκτες από ριάλιτι που δουλεύουν ως ηθοποιοί. Αν είναι δυνατόν. Είναι σαν να λέμε ότι εγώ θα μπορούσα να είμαι γιατρός, εκτός αν ήμουν ψευτογιατρός. Χριστός και Παναγία, όχι δεν θα ήθελα με τίποτα, δηλαδή… Α, Παναγιά μου. Αυτή είναι η χειρότερη κατάρα που μπορεί να μου δώσει κανείς. Σε λίγο θα κάνουν και θίασο, αλλά υπάρχουν θιασάρχες και θιασ@@ες».
Ο Κώστας Αρζόγλου για τον Γιώργο Κιμούλη

Στη συνέχεια, ο Κώστας Αρζόγλου έκανε αναφορά στον Πέτρο Φιλιππίδη και στη θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, επισημαίνοντας «με τον Φιλιππίδη έχουμε βρεθεί σε ένα σίριαλ μόνο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταστραφεί από το θέατρο, έχει καεί. Έχει δικαίωμα ο Γιώργος Κιμούλης – και το δικαιούται- να κάνει επιτυχία και περιοδεία. Εγώ δεν θα πήγαινα, αν και δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να πάει ο κόσμος».

Ούτε Σολωμού, ούτε Βαρελά: Ξανά ερωτευμένος ο Μουζουράκης, η 28χρονη γυναίκα που του “έκλεψε” την καρδιά

Έκτακτη σύσκεψη για Μπάρμπαρα σε Αττική: Έρχονται μηνύματα από το 112, τι ώρα και από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει την επέλασή του ο χιονιάς