Καταγγελία: Συνάδελφος ζήτησε να τον βλέπει και να αυνανίζεται, αποκαλύπτει ο Δημήτρης Καμπόλης

Έχει περάσει πολλές στεναχώριες, να τα παρατήσει, να μη θέλει ποτέ να ασχοληθεί ξανά

Σε μια βαθιά εξομολόγηση, ο Δημήτρης Καμπόλης μίλησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού για τη συμμετοχή του στην κωμική σειρά “Στα σύρματα” της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τον αριθμό των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχει υποστεί στον κλάδο της υποκριτικής, αλλά και για το ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια όταν τον εγκατέλειψε ταξιτζής στη μέση του δρόμου.

Ήταν εύκολα τα πράγματα για εσένα;

Καθόλου, έχω περάσει πολλές στεναχώριες, να τα παρατήσω, να μη θέλω ποτέ να ασχοληθώ ξανά. Υπήρχαν πολλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Μου το έλεγαν συνέχεια, του στυλ: “Να είσαι πιο ανοιχτός, άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, έλα λίγο πιο κοντά μας και θα σου δώσουμε ρόλο…”, διάφορα τέτοια.

Ένας γνωστός ηθοποιός μου είπε: “Έλα στο σπίτι μου, να μου φέρεις το βιογραφικό σου, δεν μου έχεις εμπιστοσύνη;”. Αναφέρομαι σε διάσημους ηθοποιούς, αλλά και σκηνοθέτες. Το χειρότερο πράγμα που μου έχουν πει είναι: “Σε πειράζει να σε βλέπω και να αυνανίζομαι;”. Μια άλλη μεγάλη δυσκολία ήταν όταν με εγκατέλειψε χτυπημένος ένας ταξιτζής.

Τι συνέβη;

Έπαιζα στη σειρά “Παρθένα Ζωή”. Ήμουν με τη μηχανή μου. Πριν προλάβω να ξεκινήσω, έπεσε πάνω μου ένας ταξιτζής. Με είδε κάτω που έπνιγα, είπε ότι τα άφησε το ταξί στην άκρη για να μην ενοχλεί και, σηκώνοντας το πορτ μπαγκάζ, για να μη φαίνεται η πινακίδα, έφυγε. Κάποιοι με μηχανές έψαχναν να τον βρουν. Με τα πολλά, βρήκαμε ένα ταξί που να ταιριάζει, αλλά όταν βρέθηκα με τον οδηγό, ήταν άλλος. Το ταξί ήταν το ίδιο, ο οδηγός άλλαζε, είχαν κάνει κάτι για να το καλύψουν.

Πως ήταν η ανάρρωσή σου;

Ήταν πολύ δύσκολη, είχα και περιοδεία με το θέατρο. Έκανα όλες τις πρόβες με νάρθηκα, είχα πάντα μαζί μου τη γυναίκα μου, που με βοήθησε σε όλα.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Ανησυχία για την απουσία του τραγουδιστή στο J2US

Η εμπειρία της Μαρίας Χατζηστεφανή: Απολύθηκα λόγω κακής συμπεριφοράς