Κτήνος έβαλε κουτάβι στη σακούλα και το πέταξε στη θάλασσα – Το βρήκε δύτης (vid)

Σοκαριστικές εικόνες κατέγραψε με την υποβρύχια κάμερα του νεαρός δύτης στην περιοχή της Αμμουδάρας στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Έχοντας βουτήξει για ψαροντούφεκο, ενώ βρισκόταν κοντά στην ακτή, αντίκρισε μια μπλε σακούλα και κοντά της μια πέτρα. «Στην αρχή την προσπέρασα, αλλά στη συνέχεια, όταν επέστρεφα μου προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι είδα κοντά μια πέτρα. Άγγιξα την σακούλα και ήταν σκληρή σαν να περιείχε λάστιχο μέσα. Την έσκισα και αντίκρισα αυτό το απίστευτο θέαμα», είπε στην εφημερίδα «Ανατολή» ο Λ.Κ.

Μέσα στη σακούλα βρισκόταν το άψυχο σώμα ενός κουταβιού. Αυτός που το είχε τοποθετήσει στη σακούλα έβγαλε με τον πλέον περίτρανο τρόπο τα σαδιστικά του ένστικτα πάνω σε ένα ζώο αφού του είχε δέσει τα ποδαράκια με σύρμα και είχε βάλει μέσα δύο πέτρες για να επισπεύσει τον πνιγμό του.

Ο δύτης που βρήκε το πνιγμένο κουτάβι σχολιάζει: «Το παρακάτω βίντεο είναι μια από τις πιο λυπηρές στιγμές που συνάντησα στο ψαροντούφεκο… Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο βρήκα μια σακούλα κοντά στην ακτή και από περιέργεια την έσκισα και αντίκρισα κάτι που δεν περίμενα…»

Ο νεαρός εκτιμά ότι το σκυλάκι ήταν μια ή δυο μέρες στο σημείο αυτό, διότι ο ίδιος είχε βουτήξει ξανά αλλά δεν ήταν εκεί η σακούλα.

Κοζάνη: Γιος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του ‑ Νεκρή η 86χρονη

6χρονο κορίτσι μεταφέρεται νεκρό στο νοσοκομείο Ξάνθης: Νέα τραγωδία-Οι Αρχές ερευνούν το συμβάν