Μαίρη Χρονοπούλου για κακοκαιρία Daniel και φωτιές: «Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;»
Η Μαίρη Χρονοπούλου ξέσπασε για τις φωτιές και για την κακοκαιρία Daniel 

Η Μαίρη Χρονοπούλου αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας που την ανάγκασαν να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram η Μαίρη Χρονοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας και είχα απομακρυνθεί από τα media» και πρόσθεσε: «Ξορκίζω τον καταραμένο χρόνο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ».

Μάλιστα, η Μαίρη Χρονοπούλου εξέφρασε τη θλίψη της για τις φωτιές του καλοκαιριού και τώρα για τη φονική κακοκαιρία Daniel: «Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε – με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ – ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας και είχα απομακρυνθεί από τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φίλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του instagram μου, προσπάθησε με νύχια και με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες από τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, να ‘μαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου. Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενός καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές.

Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε. Και τώρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου; Ξορκίζω τον καταραμένο χρόνο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σήμερα την σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)! Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτέ! Είναι το πρώτο μου post. Δεν θα χαθούμε από δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας», έγραψε η Μαίρη Χρονοπούλου.

https://www.instagram.com/p/Cw8jRzPomao/

ΠηγήΌλα τούμπα στη δολοφονία στη Λούτσα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο και η πινακίδα που βρέθηκαν οι 5 από τους 6 νεκρούς

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε