Όλα τούμπα στη δολοφονία στη Λούτσα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο και η πινακίδα που βρέθηκαν οι 5 από τους 6 νεκρούς

Άλλη μια ασύλληπτη τραγωδία καταγράφηκε στη Λούτσα. Υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο την ώρα των πυροβολισμών Το αμάξι είναι ένα Ford Focus sedan.

Τι συνέβη

Το περιστατικό έγινε στην οδό Αραφήνος και Αρίωνος, στην Αρτέμιδα, σημαίνοντας συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία αναζητά ένα μαύρο όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, οι οποίοι διέφυγαν.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όπου έξι άτομα δέχθηκαν πυροβολισμούς, οι οποίο αναφέρθηκαν ότι δεν είχαν τις αισθήσεις τους. Οι πέντε νεκροί βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να έχει γερμανικές πινακίδες RR-6666. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, η πινακίδα δεν είναι βιδωμένη στο αυτοκίνητο, αλλά συγκρατείται με αυτοκόλλητη ταινία στη θέση της, κάτι που δείχνει πως κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι η πραγματική πινακίδα του αυτοκινήτου αλλά κάποια που οι χρήστες του είχαν τοποθετήσει πρόχειρα για να κυκλοφορούν και να μην δίνουν στόχο.
Η Αστυνομία βέβαια τώρα θα βρει από τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου (αν δεν είναι παραποιημένος) σε ποιον ανήκει το Focus.

Στο σημείο έχει μεταβεί το ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα με διασώστες και γιατρό το οποίο φέρεται να επιβεβαιώνει πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Κλείνοντας, την υπόθεση έχει αναλάβει η Αστυνομία. Αναμένουμε όλες τις εξελίξεις.

Σοφία Βεργκάρα: «Γκρεμίζει» το Instagram ξανά και ξανά! (pics)

Μαίρη Χρονοπούλου για κακοκαιρία Daniel και φωτιές: «Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;»