Δάκρυα απελπισίας από τυροκόμο στη Λάρισα: 74 χρόνια μέσα στο νερό, 12 εκατ. ευρώ η ζημιά

Τυροκόμος στη Λάρισα, ξεσπάει σε λυγμούς, καθώς η επιχείρησή του, στη Νέα Λεύκη, έχει υποστεί ολική καταστροφή, από την κακοκαιρία Daniel, με τη ζημιά να ανέρχεται σε περίπου 12 εκατ. ευρώ.

Ξέσπασε σε κλάματα ο ηλικιωμένος

Η επιχείρηση του Απόστολου Νούσια ξεκίνησε πριν από 74 χρόνια και χτίστηκε κομμάτι κομμάτι, ώστε να μην χρεωθούν στις τράπεζες με δάνεια.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο τυροκόμος στον ΣΚΑΙ «12 εκατ. είναι η ζημιά. Τι να σας πω; Κάναμε τη μονάδα κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνειο. Περιμένω 700.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ μετά από επένδυση 2 εκατ. και δεν μας έχουν έρθει τα λεφτά. Τεράστια είναι η ζημιά. Να δω τι θα κάνω. Μου είπαν τα παιδιά να μην μπω μέσα για να μην πάθω έμφραγμα. Δεν έχει μείνει ούτε καλούπι μέσα. Να βγάλουμε τουλάχιστον 80.000 δοχεία. Όλα είναι μέσα στο νερό. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Κρίμα. Το φτιάξαμε κομμάτι κομμάτι για να μην πάρουμε δάνεια. Ήμουν 6 ετών όταν το φτιάξαμε και τώρα είμαι 80 ετών. Δεν έχει έρθει κανείς να δει πώς είμαστε. Να βγάλω το εμπόρευμα, ό,τι μπορώ να σώσω».

Δείτε το video

Χρήστος Ζερεφός: Σε 300 χρόνια θα ξαναδούμε όσα είδαμε με καύσωνα και κακοκαιρία Daniel

Αποκάλυψη Λέκκα για κακοκαιρία: «Ακραίο φυσικό φαινόμενο χιλιετίας»