Συγκλονίζει ο γιος του 42χρονου αγνοούμενου στον Βόλο: «Μου είπε, “δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο” και τον πήρε το ρέμα»

Συγκλονίζει ο ανήλικος γιος του 42χρονου στον Βόλο, ο οποίος αγνοείται για 4η ημέρα, όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου. Όπως λέει ο 17χρονος Μάνθος, το μόνο που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής είναι το παντελόνι του.

Συγκλονίζει ο 17χρονος γιος αγνοούμενου

Μιλώντας στο OPEN, ο γιος του αγνοούμενου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Δυστυχώς θυμάμαι τα πάντα. Όλα ξεκίνησαν όταν πήρε την απόφαση να περάσει ένα ορμητικό ρέμα. Θυμάμαι όλη τη συζήτηση, προσπαθήσαμε όσο ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητο να τηλεφωνήσουμε σε κάποιους ανθρώπους να ζητήσουμε βοήθεια.

Κατάφερε να οδηγήσει το αμάξι πάνω σε ένα δέντρο, να το μπλοκάρει. Όταν έγινε αυτό, έσπασε το πίσω παρμπρίζ και γέμισε όλο το αμάξι νερό. Δεν μπορούσαμε να καθίσουμε μέσα γιατί θα πνιγόμασταν. Εγώ κατάφερα κάπως να ανέβω στην οροφή του αυτοκινήτου. Ο πατέρας μου μπόρεσε να βγει από την πόρτα αλλά τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που τον τράβηξαν κάτω”.

Και συνεχίζει, απευθύνοντας έκκληση να φτάσουν μηχανήματα στο σημείο για να βρεθεί ο πατέρας του: “Δεν τον ξαναείδα. Μου είπε μόνο “δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο”. Ξεκίνησε το ποτάμι να με παίρνει κάτω μαζί με το αυτοκίνητο. Μόλις βρήκα την ευκαιρία πήρα φόρα και πήδηξα μέσα σε ένα χωράφι. Μετά είχα το κινητό μου, μου άφησε και ο πατέρας μου το δικό του, επικοινώνησα με δικούς μας ανθρώπους που πήραν την πυροσβεστική και ήρθαν άμεσα.

Είχαμε μια βοήθεια τις πρώτες τρεις ώρες. Ήρθε μια μπουλντόζα. γύρισε το αμάξι. Από εκείνη τη μέρα και έπειτα δεν υπάρχει καμία βοήθεια από κανέναν. Σήμερα δραστηριοποιήθηκαν λίγο. Ό,τι έχουμε βρει, το βρήκα εγώ ο ίδιος, είναι το παντελόνι του. Άλλα αντικείμενα από το αυτοκίνητα τα βρήκα εγώ σκάβοντας. Το μόνο που ζητάμε είναι να στείλετε μηχανήματα. Να σκαφτεί το ποτάμι, να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, είναι κρίμα, είναι άνθρωπος δεν είναι ζώο.

Η στάθμη του νερού δεν ήταν μεγάλη, είχε μεγάλη ορμή το ρέμα. Μας ταξίδεψε σε δευτερόλεπτα τουλάχιστον 500 μέτρα. Ήταν φρικτό”.

«Τρέξτε να σωθείτε!»: Προειδοποιούν οι ειδικοί – Ποιες περιοχές της Αττικής κινδυνεύουν να πλημμυρίσουν αν υπερχειλίσουν Κηφισός και Ιλισσός

«Αντώνη, συγγνώμη, μην τα πεις στον Θεό»- Η ανάρτηση του αντιεισαγγελέα με τα χιλιάδες σχόλια