Αχιλλέας Μπέος: Νέο ξέσπασμα on air – «Έρχονται, στρίβουν δύο τσιγάρα και λένε ότι βοηθάνε»

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη προχώρησε σε νέες αιχμηρές τοποθετήσεις. Τι είπε για την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση στην περιοχή που έχει πληγεί από την κακοκαιρία Daniel.

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μίλησε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Με το γνωστό του ύφος, ο κ. Μπέος όταν ρωτήθηκε τόσο για τις ευθύνες των πολιτικών όσο και για όσους τον κατηγορούν για επικοινωνιακά παιχνίδια, φρόντισε για ακόμα μία φορά να δώσει απαντήσεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις.

«Τι θέλετε να γίνω; Σαν τους πολιτικούς που δεν κάνουν τίποτα;», είπε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Μπέος ρωτήθηκε τόσο για την κόντρα του με μέλη της ΚΝΕ όσο και για αυτή με καλλιτέχνες (σ.σ. όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης), άρχισε να βγαίνει εκτός εαυτού.

«Έρχονται εδώ πέρα, στρίβουν δύο τσιγάρα, κάθονται με τις φανέλες του ΚΚΕ και λένε ότι βοηθάνε. Έτσι βοηθάω κι εγώ. Τους είπα άμα γίνει το φεστιβάλ της ΚΝΕ να πάω έτσι κι εγώ να βοηθήσω», ανέφερε.

Στη συνέχεια σχολίασε «τι θέλετε να γίνω; Σαν τον Κασσελάκη;» και πρόσθεσε πως «θλίβομαι να βλέπω πολιτικούς να περιμένουν μία φυσική καταστροφή για να βγουν να κάνουν αντιπολίτευση».

Ο Αχιλλέας Μπέος είπε ακόμα πως «θα έπρεπε να δώσουν για δύο χρόνια τον μισθό τους για τους ανθρώπους που καταστράφηκαν. Τα έχουν πάρει από τον ελληνικό λαό αυτά τα λεφτά. Εγώ δίνω τον μισθό μου για έναν χρόνο. Αυτοί τι κάνουν; Θα έπρεπε να ντρέπονται».

Ο δήμαρχος Βόλου είπε επίσης πως έχει αποκατασταθεί 100% η ηλεκτροδότηση στον δήμο, ενώ μόνο ένα χωριό δεν έχει νερό. Για την ποιότητα του νερού, ανέφερε πως δεν υπάρχει πρόβλημα για την κατανάλωση από πολίτες, ωστόσο, περιμένει και τις νέες αναλύσεις των επιστημόνων για να τοποθετηθεί με ακρίβεια.

Νέα πρόκληση από τον Κροάτη Πρόεδρο: «Ο Μιχάλης έχασε τη ζωή του διότι αρνήθηκε τις πρώτες βοήθειες»

Κακοκαιρία Daniel – Λάρισα: «Μπλόκαρε» το σύστημα βιολογικού καθαρισμού – Παρέμβαση εισαγγελέα