Μαμά και κόρη πήγαν για μανικιούρ: Η Μαρία Κορινθίου με την κόρη έκαναν τις πιο διαχρονικές επιλογές για τα νύχια τους

Η Μαρία Κορινθίου είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς με εκρηκτική παρουσία και τέλειες αναλογίες. Φημίζεται για τις κομψές της επιλογές και το γούστο της και όπως ήταν φυσικό τα χνάρια της θα ακολουθήσει και η μονάκριβη κόρη της Ισμήνη η οποία διανύει την περίοδο της εφηβείας της

Η Μαρία Κορινθίου και η κόρη της Ισμήνη με μανικιούρ που θες να κάνεις

Όπως είχε χαρακτηριστικά δηλώσει η Μαρία Κορινθίου για την κόρη της Ισμήνη “Δύσκολα τα πράγματα… Νομίζω λίγο πιο δύσκολα για εμάς τους γονείς. Ξαφνικά, σου πατάνε ένα κουμπί και από εκεί που είχες ένα μωράκι κοριτσάκι, έχεις να αντιμετωπίσεις ένα γυναικάκι. Με ό,τι επακολουθεί από αυτό. Σεβασμός προς τα «θέλω», προς τις ανάγκες, αλλαγές σωματικές που σε κολλάνε λίγο στον τοίχο.”

Μαμά και κόρη σε αυτήν την νέα κατάσταση της εφηβείας περνάνε αρκετό χρόνο μαζί σαν δύο καλές φίλες και έτσι πέρασαν και το Σαββατοκύριακο τους ενώ επισκέφθηκαν nail bar των βορείων προαστίων για το μανικιούρ τους. Μαμά και κόρη διάλεξαν all time classic επιλογές και αποnailsχρώσεις αποδεικνύοντάς μας ότι το απλό και διαχρονικό είναι και κομψό.

Τα κλασικά μανικιούρ της Μαρίας Κορινθίου και της Ισμήνης Αϊβάζη

Μαμά και κόρη πόζαραν στον καθρέφτη δείχνοντας τα νέα τους μανικιούρ. Η Μαρία Κορινθίου επέλεξε ένα διαχρονικό κατακόκκινο μανικιούρ ενώ η 14χρονη Ισμήνη προτίμησε μια γαλακτερή (milk white nails). Και για σχήμα τους προτίμησαν το κλασικό κοντό και τετράγωνο σχήμα το οποίο και αναδεικνύει τα χρώματα που επέλεξαν. Το απόλυτο και ταυτόχρονα κομψό κόκκινο και ένα διακριτικό σε γαλακτερή απόχρωση που είναι ιδανικό χωρίς να “φωνάζει” πολύ για ένα 14χρονο κορίτσι στην εφηβεία του.

Φρικτό Έγκλημα: Τον σκότωσαν 4 άτομα μπροστά στη σύζυγο και τα παιδιά του-Η σχέση με την 15χρονη ανιψιά του

Αντιγόνη Ανδρεάκη για τη μάχη της με τον καρκίνο: «Η κόρη μου με φίλησε στο κεφάλι και μου είπε σ΄ αγαπώ μαμά όπως είσαι»