Νέα Οικογενειακή Τραγωδία με 5χρονη: Πέθανε μετά από νοσηλεία 20 ημερών – Είχε “χαθεί” και η αδερφή της από την ίδια ασθένεια

Ο πόνος αβάσταχτος για την οικογένεια και τους συγγενείς του παιδιού οι οποίοι αδυνατούν να αντιληφθούν το κακό που για δεύτερη φορά τους έχει βρει.

Μια ασύλληπτη τραγωδία έχει συγκλονίσει το νησί της Ρόδου καθώς ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 5 ετών, το οποίο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του νησιού, έχασε τη μάχη παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το ακόμα πιο τραγικό σύμφωνα με τη Δημοκρατική, είναι ότι η οικογένεια, είχε χάσει το 2014 άλλο ένα παιδί, επίσης κορίτσι, από την ίδια ασθένεια. και μέσα σε λιγα χρόνια χωρίς καν να έχουν προλάβει να συνέλθουν από την πρώτη τραγωδία, έχασαν και το δεύτερο. Η οικογένεια έχει ακόμα ένα αγοράκι.

Το πεντάχρονο κοριτσάκι νοσηλευόταν τις τελευταίες 20 ημέρες στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει τη Ρόδο, καθώς πρόκειται για ιδιαιτέρως αγαπητή και γνωστή οικογένεια του νησιού που η μοίρα τη χτυπά για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια.

Οι γονείς, από την πλευρά τους, έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες και μια ανείπωτη θλίψη καθώς αυτό το περιστατικό «χτυπά» για δεύτερη φορά την πόρτα της οικογένειας και «ξυπνά μνήμες» που θα έπρεπε να μείνουν πίσω. Λίγα χρόνια πριν, το 2014, η οικογένεια είχε χάσει ξανά ένα κοριτσάκι, αυτή τη φορά ηλικίας 1,5 ετών. Μάλιστα, το παιδί είχε φύγει από την ζωή λόγω της ίδιας ασθένειας!

Το 1,5 ετών κοριτσάκι είχε αρχικά διακομισθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου λόγω ενός προβλήματος που παρουσίασε στην υγεία του, κατάσταση η οποία αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από τους γιατρούς και του έδωσαν εξιτήριο. Λίγες ημέρες όμως αργότερα, εξασθένησε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού και παρουσίασε επιπλοκές σύμφωνα με το rodiaki.gr. Τότε, χειροτέρεψε η κατάσταση του και την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου το 2014 εξέπνευσε.

Άγγελος Πυριόχος: Η αναγνώριση των λαθών μας

Η ανεξαρτησία της σεξουαλικής ταυτότητας στον Βασίλη Βούνο