Ο Fipster ”έσπασε” τη σιωπή του για τη νέα σελίδα στη ζωή της Βαλαβάνη μετά το Βασάλο

Την Κυριακή 12/3 στην εκπομπή Open Weekend είδαμε να κάνει νέες δηλώσεις ο Fipster, ο οποίος είναι γνωστό, πως είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά παράλληλα διατηρεί καλές σχέσεις και με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο youtuber λοιπόν, αναφέρθηκε τόσο στους δύο παραπάνω και σε όσα μπορεί να πει σχετικά με το εάν είναι μαζί, ενώ στη συνέχεια έκανε και ένα σχόλιο για την Καθάργια και το Μαυρίδη, οι οποίοι είναι σίγουρο, πως πήραν διαζύγιο.

«Και ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια είναι καλά μετά το διαζύγιο. Κάναμε πολύ παρέα στο Asia Express. Ό,τι είναι να είναι καλό και για τους δύο» απάντησε ο Fipster για το διαζύγιο του ζευγαριού.

Η αμήχανη ερώτηση που έγινε στο Fipster για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Έβλεπα καλά τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά τις τελευταίες εβδομάδες νιώθω ότι έχει πέσει ψυχολογικά, γιατί δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα εξαιτίας του τραυματισμού του. Δεν γνωρίζω αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη του έχει στείλει μήνυμα για το Survivor. Επίσης είναι στο εξωτερικό, δεν ξέρω αν έχει σήμα εκεί που είναι» είπε αρχικά ο Φίλιππος Ιωάννου

«Δεν ξέρω, δεν ξέρω αν είναι σε σχέση. Δεν μιλάμε για τα προσωπικά μας, της λέω μόνο τα δικά μου», απάντησε ο ίδιος για τη νέα φημολογούμενη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

 

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Fipster σε φιλανθρωπικό bazzar, όπου τους ρώτησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων και για το Survivor All Star στο οποιο συμμετέχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Έφτασα μέχρι τον ημιτελικό στο J2US αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση να ξαναμπώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώ για την συμμετοχή του Fipster στο Asia Expres είπε: «Ναι τον έβλεπα. Εγώ είμαι team Φίλιππος. Οι προσωπικότητές μας ταιριάζουν περισσότερο, από ότι με τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος είναι ζεν, εγώ είμαι λίγο πιο εκδηλωτική, με κλάματα, γέλια και τα λοιπά. Δεν θα πήγαινα με τον Fipster στο Asia Express».

«Εάν πήγαινα στο Survivor, θα ήμουν ένας συνδυασμός Μαρτίκα, Μπάρτζη και Τριαντάφυλλου. Θα ήμουν τρία σε ένα», σχολίασε ο Fipster έπειτα από ερώτηση που του έγινε για το Survivor All Star.

Σε άλλη ερώτηση για αν τους έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις είπε με χιούμορ: «Θα κάνουμε το “Πολύ Μπλα-Μπλα” με την Ευρυδίκη. Δεν ξέρουμε κάτι. Κάτσε να γυρίσει ο Κωνσταντίνος».

Όσον αφορά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και αν θα μπορούσε να συνυπάρχει με τους τρεις τους σε εκπομπή είπε: «Όχι. Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι. Συγγνώμη. Σκέψου Βασάλο – Βαλαβάνη – Fipster. Αντίο ζωή».

Να σημειώσουμε πως μέχρι και σήμερα παραμένει μυστήριο για το τι τελικά συμβαίνει ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνου Βασάλο, αφού κανείς από τους δυο δεν απαντάει ανοιχτά για το αν είναι μαζί ή αν έχουν χωρίσει και απλά παραμένουν φίλοι.

 

What do you think?

Έχασε τις αισθήσεις του πάνω στη σκηνή ‑ Θρήνος για τον γνωστό τράπερ ελληνικής καταγωγής

Απόστολος Χρήστου: Πέτυχε σπουδαία επίδοση στον τελικό του Open Méditerranée, παίρνωντας την πρώτη θέση με 53.72