Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει την αιτία της αποχώρησης στο Survivor

Με δική του βούληση και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγή προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor.

Σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, στο Survivor της Κυριακής, υποδέχθηκε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας. Όλοι ήταν περίεργοι να ακούσουν όλα όσα είχε να τους πει ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος όμως έμελλε να τους «παγώσει» με το καλησπέρα!

Κι αυτό μιας και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους Διάσημους και τους Μαχητές μία ακόμη, νέα, οικειοθελή αποχώρηση. «Είμαστε όλοι εδώ εκτός από τον Παντελή Γιαννακάκη για τον οποίο οφείλω να σας ενημερώσω για το εξής. Έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς που απέκτησε στη σύντομη παραμονή του εδώ στο νησί, με τη δική του βούληση αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής, γιατί καταλαβαίνετε ότι τα θέματα υγείας είναι πάνω από όλα, πάνω και από το παιχνίδι, ο Παντελής προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor».

«Μένουμε λοιπόν εδώ οι υπόλοιποι και σίγουρα αναρωτιέστε τον λόγο για τον οποίο σας καλέσαμε σε έκτακτο συμβούλιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να το έχουν υποπτευθεί γιατί ήρθε η στιγμή της χρονιάς στην οποία γυρίζουμε σελίδα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο παρουσιαστής του Survivor για να προχωρήσει στη συνέχεια στη δημιουργία των δύο νέων ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η εμπειρία του Ραφαέλλο Γεωργίου με τον ιό HIV: Μια ανατρεπτική ιστορία

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επιτυχία της σχέσης μετά από τη διατήρηση μυστικότητας