Ο Πέτρος Ίμβριος αποκαλύπτει: “Η Μαρίνα Σάττι και το \”Ζάρι\” δεν είναι Ελλάδα”

Ο Πέτρος Ίμβριος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον θεσμό της Eurovision, θεωρώντας ότι είναι υποκινούμενος και άδικος. Ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρει ότι το τραγούδι της Ελλάδας για τον διαγωνισμό δεν έχει ταυτότητα και εκφράζει την ελπίδα να προκριθεί και να επιτύχει. Επιπλέον, δηλώνει ότι ο θεσμός της Eurovision είναι υποκινούμενος και άδικος λόγω των φατριών και των ψήφων που ανταλλάσσουν οι χώρες μεταξύ τους.

Σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024 με τη Μαρίνα Σάττι, ο Πέτρος Ίμβριος εκφράζει την αρνητική του άποψη, θεωρώντας ότι το τραγούδι δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα. Αναφέρει επίσης ότι η ερμηνεία της Μαρίνα Σάττι δεν αναδεικνύεται μέσα από το τραγούδι και ότι δεν συμφωνεί με την επιλογή του τραγουδιού για την Eurovision.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης επίσης εκφράζει την αντίθεσή του στο τραγούδι της Ελλάδας για τη Eurovision, υποστηρίζοντας ότι δεν αντιπροσωπεύει την πατρίδα του. Εκφράζει την ανησυχία του για το γεγονός ότι το τραγούδι δεν αναδεικνύει τις καλές ικανότητες της ερμηνεύτριας και ότι η συμμετοχή στον διαγωνισμό δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποχαιρετά τη Μαρία Καβογιάννη: Το τελευταίο μας επεισόδιο

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρει αηδία από τα παιχνίδια στα Τέμπη: Μια σκηνή από ταινία