Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποχαιρετά τη Μαρία Καβογιάννη: Το τελευταίο μας επεισόδιο

“Μαρία μου, δεν ξέρω αν στο είπα, αλλά έχω κλείσει να πάω ένα ταξίδι,” απάντησε, με χιούμορ, η Μαρία Καβογιάννη.

Μια ιδιαίτερη υπενθύμιση, μέσω διαδικτύου, θέλησε να κάνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην αγαπημένη του φίλη και συνοδοιπόρο στο Maestr, Μαρία Καβογιάννη. Αφορμή βεβαίως στάθηκε η επίσημη ανακοίνωση για την επιτυχημένη σειρά, η οποία και θα επανέλθει με τον δεύτερο της κύκλο τόσο στο MEGA όσο και στο Netflix.

Έτσι, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επέλεξε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με την γνωστή ηθοποιό, τα οποία συνόδευσε με ένα μικρό φωτογραφικό άλμπουμ από τα γυρίσματα του Maestro. “Υπενθύμιση στη Μαρία. Μαρία μου;; Ήθελα απλά να σου πω το εξής: Μην κλείσεις κάτι για τις 16 Μαΐου. Είναι η πρεμιέρα μας. Και επειδή θα είμαστε όλοι μαζί στην Πάξο (για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων), θα την δούμε από εκεί. Θα είναι στο νησί και η Χάρις, ο Φανης, η Κλέλια, ο Γιώργος, η Μαρίσσα, ο Ορέστης, ο Αντίνοος, η Στεφανία, ο Κώστας και η Τονια”

“Λογικά θα την δούμε την πρεμιέρα σε κάποια πλατεία όλοι μαζί με το συνεργείο και το νησί. (Αν δεν μας διώξουν οι άνθρωποι γιατί θα έχουν και τις δουλείες τους και εμείς δώσ’ του κάθε λίγο και πάμε και κάνουμε γύρισμα) Μαρία ανυπομονώ να αρχίσουμε πάλι γυρίσματα και πάλι πρεμιέρα. Στην Ελλάδα από το Mega και σε όλον τον κόσμο από το Netflix!!!… Σε αφήνω τώρα γιατί γράφω το τελευταίο μας επεισόδιο!! Πολλά φιλιά. Τα λέμε σύντομα”.

Σε αυτή τη δημοσίευση, λίγα λεπτά αργότερα ήρθε να απαντήσει με χιούμορ η Μαρία Καβογιάννη σχολιάζοντας όσα της απηύθυνε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. “Χριστοφοράκο μου, δε ξέρω αν στο είπα, αλλά στις 16 Μαΐου έχω κλείσει να πάω ένα ταξίδι στο πιο όμορφο μέρος της γης, με τους πιο όμορφους ανθρώπους που έχω συναντήσει και που δε θέλω να τελειώσει ποτέ… Ανυπομονώ να ξεκινήσει πάλι αυτό το όνειρο που μοιράζεσαι μαζί μας τόσο απλόχερα…. Σ’ αγαπώ”.

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Δώρας Χρυσικού: Από τις κρίσεις στη διπλωματία

Ο Πέτρος Ίμβριος αποκαλύπτει: “Η Μαρίνα Σάττι και το \”Ζάρι\” δεν είναι Ελλάδα”