Όλη η Ελλάδα υποκλίθηκε στον Εμμανουήλ Καραλή: Η στιγμή που γονάτισε συγκινημένος σκεπασμένος με την ελληνική σημαία

Εμμανουήλ Καραλής: Μας έκανε περήφανους για ακόμη μια φορά

Αθλητές σαν τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Εμμανουήλ Καραλή μας κάνουν ξανά περήφανους. Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο στο επίπεδο Ανδρών με τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Κωνσταντινούπολη.

Κατάφερε άλμα στα 5,80 μ. και έτσι ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν δεύτερος και χάρισε στη χώρα μας το τρίτο της μετάλλιο στη διοργάνωση μετά το χρυσό του Τεντόγλου και το ασημένιο του Ανδρικόπουλου.

Ο 24χρονος αθλητής άρχισε από έγκυρο άλμα στα 5,40 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 5,60 μ. (ύψος που πιθανός του στέρησε το χρυσό) και με την πρώτη τα 5,70 μ., και 5,80 μ., ύψος που έκρινε τα μετάλλια.
Αυτό είναι το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στο επί κοντώ Ανδρών, μετά το ασημένιο του Κώστα Φιλιππίδη το 2017 στο Βελιγράδι.

Η συγκλονιστική στιγμή που ο Εμμανουήλ Καραλής πανηγυρίζει για το μετάλλιο

Ο Ελληνας πρωταθλητής άγγιξε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (5.86) και πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου των νικητών, χάνοντας στις λεπτομέρειες το χρυσό μετάλλιο.

Όσον αφορά την προσπάθεια του στα 5.85μ., απέτυχε και τις τρεις φορές, δείχνοντας, πάντως, ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει και αυτό το ύψος.

Μετά το τέλος του τελικού του επί κοντώ, ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν πολύ συγκινημένος. Ο Έλληνας πρωταθλητής πανηγύρισε με την ψυχή του τη σπουδαία επιτυχία του, γονατίζοντας με την ελληνική σημαία.

Επιτέλους τα νέα που περιμέναμε όλοι: Εξιτήριο για τον αγαπημένο Ανδρέα Μικρούτσικο-Οι πρώτες δηλώσεις

Έγινε θέαμα η Φουρέιρα: Βγήκε 1η βόλτα με το μωρό μετά τη γέννα και σε όλες έμεινε στο μάτι σε αυτά που φορούσε