Παγκόσμıα θλiψη για τον Βασıλιά Κάρολο

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως ανακοινώθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, χωρίς να διευκρινίζεται η μορφή του καρκίνου.

Ωστόσο, πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά διαγνώστηκε στο πλαίσιο των πρόσφατων ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο 75χρονος μονάρχης, για την επέμβαση που έκανε στον προστάτη.

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσηλείας του βασιλιά για καλοήθη υπερπλασία του προστάτη, διαπιστώθηκε ένα διαφορετικό θέμα ανησυχίας. Οι επακόλουθες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του παλατιού και συμπληρώνεται ότι «η Αυτού Μεγαλειότητα ξεκίνησε κύκλο θεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι γιατροί τον συμβούλευσαν να αναβάλει τις δημόσιες εμφανίσεις του».

Ωστόσο ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα εξακολουθήσει να ενημερώνεται για τη διεκπεραίωση γραφειοκρατικών ζητημάτων και παραμένει αρχηγός του κράτους, ενώ η ανακοίνωση καταλήγει ότι «Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική ομάδα του για την ταχεία παρέμβασή της, διατηρεί την αισιοδοξία του για την έκβαση της θεραπείας και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατόν».

Η πρώτη εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωση

Εξάλλου, ο βασιλιάς Κάρολος πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση, μετά την ανακοίνωση για τη διάγνωση με καρκίνο, όταν έφευγε από το Clearance House, ύστερα από μια σύντομη συνάντηση με τον γιο του Πρίγκιπα Χάρι και σύμφωνα με τη Daily Mail, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Sandringham μετά την πρώτη θεραπεία του.

Ο Κάρολος και η Καμίλα χαιρετούσαν μέσα από το αυτοκίνητο που τους μετέφερε.

Αυτή η εμφάνιση έγινε, αφού ο Πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο, μετά από μια 11ωρη πτήση από την Καλιφόρνια και εντοπίστηκε στο πίσω μέρος ενός οχήματος Range Rover, που πέρασε με μια μεγάλη συνοδεία μέσα από τις πύλες του Clearance House.

Το είδος του καρκίνου που έχει ο βασιλιάς Κάρολος

Δεν είναι σαφές ποια μορφή καρκίνου εντοπίστηκε, αλλά το Παλάτι ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος δεν έχει καρκίνο του προστάτη.

Ο καρκίνος στους νεφρούς, την ουροδόχο κύστη, αλλά και τον ουρητήρα, είναι επικίνδυνος και χρήζει άμεσης θεραπείας. Ο Κάρολος πάσχει από καρκίνο σε ένα από τα προαναφερόμενα σημεία, εκτός και εάν έχει κάνει μετάσταση και για αυτό το Μπάκιγχαμ αποφεύγει τις περαιτέρω λεπτομέρειες και περιορίζεται μόνο στη διάγνωση.

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: www.tilestwra.com

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 εuρώ, εμείς έχουμε αυτοκίνητο, αuτοi παίρνουν λεωφορεiο»

Ποιο είναι σπάνιο σύνδρομο που στοίχισε τη ζωή στον 8χρονο Βασίλη