«Σαν παραμύθι»: Τα πρώτα λόγια της κόρης του Νίκου Ξανθόπουλου μετά τον θάνατό του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος μετά από πολλά προβλήματα υγείας και πολύμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Η είδηση του θανάτου του προκαλεί ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο Νίκος Ξανθόπουλος ήταν παντρεμένος με την Εριφύλη Ξανθοπούλου και είχε τέσσερα παιδιά και πέντε εγγόνια.

Mε τα πέντε εγγόνια

Η εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και η Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε τηλεφωνικά με την κόρη του ηθοποιού, Μαρία, η οποία και επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της πέθανε σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

«Ο πατέρας μου έκανε μια ζωή σαν παραμύθι. Μια γεμάτη ζωή, βίωσε την αναγνώριση, την αγάπη του κόσμου και των δικών του ανθρώπων» ανέφερε η Μαρία Ξανθοπούλου μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Νίκο Νικόλιζα η κηδεία του Νίκου Ξανθόπουλου θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Ο Νίκος Νικόλιζας ανέφερε επίσης: «Θα πρέπει η οικογένεια και το Υπουργείο Πολιτισμού να δώσουν μία μέρα για λαϊκό προσκύνημα γιατί ο Νίκος Ξανθόπουλος κλείνει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο, όσο και στο τραγούδι».

Survivor: Ο Λιανός έδειξε το βίντεο με τις “απαγορευμένες” επαφές, τις είδε και ο σύντροφός της στην Ελλάδα

Γλυπτά του Παρθενώνα – Λίνα Μενδώνη: Δύσκολη αλλά όχι αδύνατη η επίτευξη συμφωνίας για οριστική επιστροφή