«Σας παρακαλώ, μη με πάτε πίσω στους γονείς μου, πεινάω»: 10χρονος ζούσε σε σπίτι-φυλακή, ξέφυγε και σώθηκε από θαύμα

Το αδυνατισμένο παιδί, ζύγιζε μόλις 16 κιλά και βρέθηκε αποστεωμένο σε κακή κατάσταση. Η ιστορία του σοκάρει όσους την άκουσαν.

Ο 10χρονος ζούσε σε σπίτι-φυλακή

Δημοσιεύματα από τη Mirror αναφέρουν ότι το νεαρό αγόρι, εξαντλημένο και πεινασμένο, είχε καταφέρει να πλησιάσει σε ένα κοντινό σούπερ μάρκετ για αναζήτηση τροφής. Εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν όταν κατάλαβαν πως κάτι τρέχει, λέγοντας: «Σας παρακαλώ, μην με κάνετε να επιστρέψω», προφανώς αναφερόμενος στο σπίτι όπου οι γονείς του ήταν υπεύθυνοι για την “εκπαίδευσή” του.

Οι γονείς, που προσδιορίζονται ως Tyler και Krista Schindley, αντιμετωπίζουν τώρα ένα μπαράζ κατηγοριών, όπως απόπειρα δολοφονίας δεύτερου βαθμού, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παιδικής κακοποίησης πρώτου, δεύτερου και τρίτου βαθμού, επίθεση, απλή επίθεση και φυλάκιση ανηλίκου. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν λάβει εντάλματα που αποκαλύπτουν την υποτιθέμενη σκόπιμη παρακράτηση φαγητού από το παιδί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι γονείς που αντιμετωπίζουν από τη δικαιοσύνη σωρεία κατηγοριών

Οι αρχές επιβολής του νόμου περιέγραψαν το αγόρι ως «αδυνατισμένο με αποχρωματισμένο δέρμα και ορατά τραύματα». Ζητήθηκε επειγόντως ιατρική βοήθεια, καθώς ο καρδιακός ρυθμός του παιδιού ήταν ανησυχητικά χαμηλός κατά την άφιξή του σε κοντινό νοσοκομείο.

Η εισαγγελέας της κομητείας δηλώνει:

«Αυτή η υπόθεση είναι ανησυχητική. Είναι αποκαρδιωτικό. Έχω δει πολλές περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών στην καριέρα μου. Και αυτό το παιδί, με απλά λόγια, πέθαινε από την πείνα και Είναι τραγικό. Πραγματικά πιστεύω ότι αν δεν είχε φύγει από εκείνο το σπίτι, θα ήταν μια πολύ διαφορετική κατάσταση».

Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν περαιτέρω ότι οι γονείς προκάλεσαν οδοντικό τραύμα και παραμόρφωση του προσώπου, και ακόμη και έκλεισαν το παιδί στην κρεβατοκάμαρά του για παρατεταμένες περιόδους χωρίς πρόσβαση σε βασικές ανάγκες, όπως φαγητό, φως, ζεστό ή ζεστό νερό, εξωτερική θέα, χαρτί υγείας, ηλεκτρονικά. επικοινωνία, ανθρώπινη αλληλεπίδραση, επίβλεψη ενηλίκου ή ικανότητα εξόδου από το δωμάτιο.

Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, η αναφερόμενη κακοποίηση σημειώθηκε σε μια οδυνηρή περίοδο τριών ετών, που εκτείνεται από τον Μάιο του 2020 έως τον Μάιο του 2023.

Η σοβαρότητα και η διάρκεια της κατάχρησης έχουν προκαλέσει ταραχή στην κοινότητα, καθώς οι αρχές εργάζονται ακούραστα για να διασφαλίσουν την απονομή δικαιοσύνης σε αυτή την οδυνηρή περίπτωση κακοποίησης παιδιού.

Δείτε το βίντεο

Με δάκρυα στα μάτια: Συντετριμμένος ο γιος του Γιάννη Βογιατζή στην κηδεία του-Μαυροφορεμένος και λιγομίλητος

Τροχαίο με τραυματία στην Λαμία: Έπεσε με μηχανάκι πάνω σε τοίχo