Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη: «Ψάχνω στα βίντεο τον δολοφόνο του γιου μου»

Ξανά και ξανά κοιτάζει τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως λέει στο Star στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε, προσπαθεί να εντοπίσει στο τάγμα εφόδου με τους Κροάτες χούλιγκαν τον άνθρωπο που μαχαίρωσε τον γιο της.

Ψάχνει απελπισμένα τον δολοφόνο του γιου της

«Όσα είδα στα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι μια τρέλα. Τα κοιτάω, τα ξανακοιτάω, να δω ποιος είναι ο δολοφόνος του παιδιού μου», είπε.Καταγγέλλει μάλιστα την ολιγωρία της αστυνομίας να επέμβει για να σωθεί το παιδί της.

«Αν ήταν εκεί η αστυνομία θα είχε σωθεί το παιδί μου. Ασθενοφόρο δεν υπήρχε την στιγμή εκείνη, ήταν μόνο ένας ιδιώτης, με τον οποίο μίλησα», συνέχισε.Τα δάκρυα στα μάτια της μπορεί να έχουν στεγνώσει, όμως η πληγή στην ψυχή της είναι ανοιχτή και αιμορραγεί.

«Δεν είμαι σε θέση να μιλάω άλλο. Έχω πολύ πόνο, στεγνώνει και το μυαλό μου μην νομίζεις. Έρχονται εικόνες του παιδιού μου πολλές και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ. Αυτός που το έκανε όμως θα πληρώσει, υπάρχει δικαιοσύνη», τόνισε.

O γιος της ήταν παθιασμένος με την ΑΕΚ και όποτε πήγαινε στο γήπεδο ήταν ευτυχισμένος: «Μου είχε πει “μαμά θα σε πάρω μια μέρα να δεις το γήπεδο”, αλλά δεν πρόλαβε».

Μετά από τη νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Μάξιμιρ στο Ζάγκρεμπ πήγε στον τάφο του παιδιού της να του πει τα νέα.

«Είπα στον γιο μου ότι κέρδισαν και του αφιέρωσαν τη νίκη. Μιλάω μόνη μου. Του λέω για τα παιδιά που τρέχουν, για τα πανό που βάζουν για εκείνον, που μιλάνε για την οικογένειά του. Να είναι όλοι καλά. Να έχουν υγεία», κατέληξε η μητέρα του Μιχάλη.

Δείτε το video

Σχολεία: Πότε ανοίγουν φέτος Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια – Αναλυτικά όσα θα ισχύσουν

18χρονος @λήτnς βi@σε άγρια και βασάνıσε με σκουπόξυλο 29χρονη γυναίκα: Χαροπαλεύει σε κώμα επί 11 ημέρες