Συγκλονίζει TikToker: “Έχω ουλές από εξωγήινους που μου έκλεψαν τα ωάρια για μωρά υβρίδια”

Μια γυναίκα έγινε viral στα social media, όταν ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους και, μάλιστα, λέει ότι έχει και ανατριχιαστικές αποδείξεις.

Η Σίρα Λουμίρα Ριτζόις ισχυρίζεται ότι κανείς δεν πιστεύει ότι έπεσε θύμα απαγωγής από εξωγήινους.

Όπως αναφέρει η ίδια, το υπερηχογράφημα στο οποίο υπεβλήθη δείχνει τις ουλές από την αφαίρεση ωαρίων που της έκαναν οι εξωγήινοι.

Σίρα Λουμίρα Ριτζόις: Ισχυρίζεται πως έχει μείνει έγκυος από εξωγήινους

«Και όχι, ποτέ δεν προχώρησα σε οικειοθελή αφαίρεση ωαρίων. Για την ιστορία, οι εξωγήινοι μου αφαίρεσαν 3 ωάρια» λέει η γυναίκα σε βίντεό της, με τους ισχυρισμούς της να προκαλούν μεγάλες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Όπως αναφέρει η νεαρή γυναίκα, προχώρησε στις αποκαλύψεις ώστε κι άλλοι που έχουν ανάλογες εμπειρίες να μάθουν ότι δεν είναι οι μόνοι «που έχουν βιώσει το ίδιο πράγμα».

Σύμφωνα με τη Σίρα, όλα άρχισαν το 2018, όταν ένιωθε ότι παραλύει, ενώ αποκοιμήθηκε στον καναπέ.

Όπως λέει, είδε μια «είδε μια ολογραφική φιγούρα» να στέκεται στην πόρτα της, προτού οι εξωγήινοι την πάρουν μαζί της.
«Δεν ένιωσα τη διαδικασία της αφαίρεσης των ωαρίων» αλλά όπως αναφέρει αισθάνθηκε ότι αιωρείται, με ένα έντονο τσούξιμο να ακολουθεί.
«Ήμουν σ’ αυτή την κατάσταση πλήρους ευδαιμονίας που έκαναν την επέμβαση» εξηγεί η νεαρή γυναίκα.

«Δεν ήθελα να ξυπνήσω από αυτό, αλλά κατέληξα να ξυπνήσω εξαιτίας του» συνεχίζει.

Η Σίρα λέει πως μετά την εξωγήινη εμπειρία της επικοινώνησε με έναν σαμάνο, που της εξήγησε ότι είχε «τρία υβριδικά μωρά», γεγονός που η ίδια ερμήνευσε ότι οι εξωγήινοι της είχε πάρει τρία από τα ωάριά της.

«Μπορείτε να με πιστέψετε ή δεν χρειάζεται να το κάνετε. Απλά να γνωρίζετε ότι δεν ζουν όλοι σε μια επιστημονική πραγματικότητα και κάποιοι ζουν με έναν πολύ πνευματιστικό τρόπο και κάποιες εμπειρίες στ’ αλήθεια αλλάζουν τις ζωές των ανθρώπων» καταλήγει η Σίρα για όσα πιστεύει ότι της συνέβησαν.

Αστείες χορταστικές φωτογραφίες γεμάτες με καυστικό ελληνικό χιούμορ.

Ανατροπή στο Survivor All Star: Οι Μπλε αποχαιρετούν τον Κωνσταντίνο Βασάλο