Τα πάνω κάτω στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚάν: Βγήκε το αποτέλεσμα της ανάλυσης προσώπου της 21χρονης Πολωνής

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στη δημοσιότητα για την 21χρονη που κάνει λόγο στο TikTok και στα μέσα για την εξαφάνιση της Μαντλίν!

Η εξέλιξη στην υπόθεση!

Αυτό διαπιστώθηκε από μια πρώτη σύγκριση αναγνώρισης προσώπου, αναφέρει η ισραηλινή εφημερίδα The Jerusalem Post η οποία πρώτη είχε δημοσιεύσει την ιστορία της 22χρονης από την Πολωνία η οποία υποστηρίζει πως αυτή είναι το κοριτσάκι από τη Βρετανία που εξαφανίστηκε πριν από 16 χρόνια ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία.

Λίγο αφότου η Βέντελ διατύπωσε δημοσίως τους ισχυρισμούς της ότι είναι η Μαντλίν, η ελβετική εταιρεία Ava-X δημοσίευσε φωτογραφίες της Βέντελ και της ΜακΚάν μέσω του λογισμικού αναγνώρισης προσώπου Iris που ειδικεύεται σε υποθέσεις αγνοουμένων .

Ο προϊστάμενος του Ava-X, Κρίστιαν Φέρλιν, δήλωσε στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Blick ότι ενώ οι παιδικές φωτογραφίες της Βέντελ και οι ενήλικες φωτογραφίες της ταίριαζαν μια χαρά, η σύγκριση μεταξύ των φωτογραφιών της Μακάν και της Βέντελ δεν ταιριάζουν.

«Είναι πρακτικά αδύνατο για την νεαρή Πολωνέζα να είναι η Μάντι», είπε ο Φέρλιν στο Blick. «Μένει το τεστ DNA».

Julia Faustyna, Wandelt or Wendell? Woman claiming to be Madeleine McCann goes by 3 different surnames – #MadeleineMcCann #missingperson #missingpeoplecanada

https://t.co/V0BI3IerJk pic.twitter.com/vIA1WvJe1i

— 🇨🇦 MissingPeople.Ca 🇨🇦 (@OntarioNorth) February 20, 2023

What do you think?

-1 Points
Upvote Downvote

Συγκινητικές στιγμές στον Μαραθώνιο: Παγκόσμια υπόκλιση για τον δρομέα με εγκεφαλική παράλυση που ολοκλήρωσε 42 χλμ για πρώτη φορά

Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος μετά την περιπέτεια με την υγεία του – Η νέα εικόνα με λιγότερα κιλά