Τους “έδωσε” στεγνά στο Survivor: Ο Αναγνωστόπουλος έδειξε που κρύβουν το φαγητό οι παίκτες για να μην το δει η παραγωγή

Survivor: Η αποκάλυψη του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος προέβη σε μια αποκαλυπτική ανάρτηση. Ο επιχειρηματίας, άφησε αιχμές για τους παίκτες που τρώνε κρυφά από τη παραγωγή.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, από την πρώτη στιγμή της αποχώρησής του, έχει κατακεραυνώσει τους παίκτες του ριάλιτι, ενώ έχει τονίσει ότι πολλά συμβαίνουν πράγματα που δεν τα βλέπουμε στα επεισόδια.

Ο ίδιος, κατά την αποχώρησή του, φάνηκε πολύ εκνευρισμένος, μιας και δεν περίμενε ότι θα ήταν εκείνος που θα αποχωρούσε τόσο νωρίς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο εκνευρισμός του Κώστα Αναγνωστόπουλου ήταν ιδιαίτερα φανερός, λέγοντας στις κάμερες ότι όλα θα ειπωθούν με τον καιρό τους.

Ο ίδιος, πριν από λίγες ώρες, κι ενώ παρακολουθούσε όλα όσα συνέβαιναν στα Survivor All Star, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι παίκτες προμηθεύονται τρόφιμα και διάφορα άλλα, από τους ντόπιους, που βρίσκονται εκεί.

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

«Όταν οι παίκτες λείπουν παρατηρήστε ότι έχουν θερμό μαζί τους» έγραψε στην εικόνα που δημοσίευσε.

Τους “έδωσε” στεγνά στο Survivor: Ο Αναγνωστόπουλος έδειξε που κρύβουν το φαγητό οι παίκτες για να μην το δει η παραγωγή

Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Όπως ήταν λογικό το Twitter δεν μπορούσε να αφήσει μία τέτοια ανάρτηση ασχολίαστη και έτσι οι τουιτεράδες έψαξαν και βρήκαν εικόνες που επιβεβαιώνουν τα γραφόμενα του Κώστα Αναγνωστόπουλου και γεμίζουν ερωτηματικά προς την παραγωγή, η οποία έχει ήδη αποβάλει δύο παίκτριες ύστερα από καταγγελίες συμπαικτών τους.

-Βάλτε μου καφέ στο θερμός και μπέργερ στην τσάντα να σας πω τα νέα!
Ότι ζήλεψες τη δόξα του περσινού Κωνσταντίνου μας ξεπερνάει.#survivorGR pic.twitter.com/GUXhvoXkYr

— Panagiota Prokopidi (@pprok1962) February 20, 2023

Τους βλέπω να τρώνε και πείνασα. Παίρνω το θερμός μου και φεύγω για λίγο 😋😂 #survivorGR

— Madison🌸🌍🎧 (@MadIs19081109) February 12, 2023

Μεταμορφώσεις ηθοποιών που έγιναν αγνώριστοι για τις ανάγκες ενός ρόλου

Οδοντίατροι που έχουν ξεχωριστή αίσθηση του χιούμορ