Βασίλης Καρράς: Τι συνέβη στο τελευταίο του video clip

Μεγάλη είναι η απώλεια του Βασίλη Καρρά για το καλλιτεχνικό στερέωμα με τον τραγουδιστή να αφήνει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών μετά από την πολύ γενναία μάχη, που έδωσε αθόρυβα και θαρραλέα με τον καρκίνο.Το κενό θα είναι μεγάλο στο λαϊκό τραγούδι με τον καλλιτέχνη να ονειρεύεται μέχρι πρότινος τι άλλο θα μπορούσε να προσφέρει μέσα από τη μουσική στο κοινό, που τον είχε αποθεώσει όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του.Μάλιστα πριν από δύο μήνες κυκλοφόρησε το τελευταίο video clip του Βασίλη Καρρά με τίτλο ”Χύμα στο κύμα”. Μπορεί ο τραγουδιστής να έδινε μάχη με την υγεία του, ωστόσο ποτέ δεν έπαψε να προσφέρει μέσα από τη μουσική στους θαυμαστές του.

Η αποκάλυψη για το τελευταίο video clip

Μια λεπτομέρεια που έγινε γνωστή για το video clip του παραπάνω τραγουδιού αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 29/12 στο Super Κατερίνα από τον σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη. Ο ίδιος λοιπόν έκανε γνωστό, πως η κατάσταση της υγείας του Καρρά δεν του επέτρεπε να κάνει κανονικό γύρισμα και έτσι ο σκηνοθέτης με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης κατάφερε να τον εντάξει σε

Πηγή: www.fanpage.gr

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Έσωσε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων: Μαθεύτηκε η ηρωική πράξη του αδικοχαμένου πιλότου, λίγο πριν πέσει νεκpός

«Με τι λόγια να σε αποχαιρετήσω»: Δύσκоλες ώρες & βαρú πένθоς για την Έλενα Ράπτη, ραγiζει καρδıές το «αντiο»