Υπάρχει μια καφετέρια στους Αμπελόκηπους που προσλαμβάνει αποκλειστικά άτομα με αναπηρία

Καφετέρια στους Αμπελόκηπους της Αθήνας προσλαμβάνει αποκλειστικά άτομα με αναπηρία. Εκεί θα βρείτε τον Δαμιανό, την Όλγα, τη Σοφία, τον Μιχάλη, τον Αλέξη, τον Κωνσταντίνο.

Η Σοφία ήταν δύο μηνών όταν ανέβασε υψηλό πυρετό λόγω του εμβολίου του κοκκύτη και έπαθε εγκεφαλικό που της άφησε δυσκολία στην κίνηση. Σπούδασε, αναζήτησε δουλειά αλλά παντού οι πόρτες ήταν κλειστές. Το ίδιο και ο Μιχάλης, ο οποίος σε νεαρή ηλικία, είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το μηχανάκι.

Ένας ταξιτζής παραβίασε το κόκκινο και έπεσε επάνω του. Σήμερα εργάζονται και οι δύο στο κοινωνικό café Μύρτιλλο. Την πρώτη καφετέρια στην Ελλάδα που λειτουργεί έχοντας ως εργαζόμενους άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Σε μια όμορφη και ήσυχη γωνιά των Αμπελοκήπων, μέσα στο πάρκο ΚΑΠΑΨ, το κοινωνικό café Μύρτιλλο, βρήκε τη νέα του στέγη ύστερα από παραχώρηση, από την πλευρά του δήμου Αθηναίων.

Μύρτιλλο, Τριφυλίας και Λάμψα, εντός πάρκου ΚΑΠΑΨ, Τηλέφωνα επικοινωνίας: 211-0123176, 6944-245719, ωράριο λειτουργίας: 9:00 – 23:00 (Δευτέρα – Κυριακή).

Τι κρύβει η Ελένη Φουρέιρα – Πολλές φήμες για… (pics)

5χρονος καλεί την Αστυνομία για να βρει την μητέρα του στον Παράδεισο και όλο το διαδίκτυο καταρρέει