Αυτό είναι το πώς το προτιμούν οι άντρες όταν βρίσκεται στο στόμα σου

Η Σεξουαλική Ικανοποίηση του Άνδρα: Η Αξία του Στοματικού Σεξ

Σε πολλές περιπτώσεις στην ερωτική πράξη, το κίνημα δεν είναι αρκετό. Οι ανδρικές προτιμήσεις μπορεί να είναι πιο πολύπλοκες, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για στοματικό σεξ. Αυτό το άρθρο απευθύνεται στις γυναίκες που επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα τις ανάγκες του συντρόφου τους και να προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη σεξουαλική εμπειρία.

Στοματικό σεξ: ένα προκαταρκτικό θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα. Πολλές γυναίκες δοκιμάζουν το στοματικό σεξ, αλλά λίγες είναι εκείνες που αισθάνονται άνετα να μιλήσουν γι’ αυτό. Ωστόσο, για εκείνες που επιθυμούν να απελευθερωθούν στο κρεβάτι και να ζήσουν στιγμές ηδονής με τον σύντροφό τους, οι παρακάτω συμβουλές μπορεί να αποτελέσουν έναν οδηγό για την απόλαυση της διαδικασίας.

Η ντροπή και η αμηχανία είναι δύο συναισθήματα που πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Απολαύστε τη στιγμή, αφήστε το φως ανοιχτό και κοιτάξτε τον σύντροφό σας στα μάτια κατά τη διάρκεια της πεολειχίας. Το να βλέπει ο άνδρας τη γυναίκα να απολαμβάνει τη διαδικασία είναι μία από τις πιο δυνατές ερωτικές εικόνες.

Η γλώσσα σας μπορεί να παίξει έναν καίριο ρόλο για την αίσθηση του συντρόφου σας. Ενώνοντας την με το πάνω μέρος της στοματικής κοιλότητας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια στενή εσοχή για το πέος, δίνοντας μια διαφορετική αίσθηση στον άνδρα.

Μην βιάζεστε να τελειώσει η διαδικασία. Είναι σημαντικό να απολαύσετε το στοματικό σεξ, ανεξάρτητα από τη διάρκειά του. Το 54% των ανδρών θεωρεί το στοματικό σεξ ως ένα προκαταρκτικό πριν τη διείσδυση, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο στόχος δεν είναι πάντα η εκσπερμάτωση.

Τέλος, μην ξεχνάτε τη σημασία της προσοχής στα όρχεια και τη βάλανο του πέους, δύο εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές. Με την κατάλληλη διέγερση, μπορείτε να προσφέρετε στον σύντροφό σας μια αξέχαστη εμπειρία ηδονής.

Ολοκληρώνεται η Αναστήλωση του Ανακτόρου του Φιλίππου Β΄, της ‘Ακρόπολης της Μακεδονίας’, στις Αιγές

Γάνδη: «Το Μυστικό Που Κρύβει η Ευρώπη»!