Αναστατώνει η Ιωάννα Μαλέσκου: «Γκρεμίζει» κάθε φαντασία με καλοκαιρινή διάθεση (pic)

Βρίσκεται στα καλύτερά της η πατουσιάστρια. Κοιλιακοί που «κόβουν» την ανάσα…

H Ιωάννα Μαλέσκου αφού ολοκλήρωσε άλλη μια σεζόν στην τηλεόραση, απολαμβάνει τις διακοπές της, κάνοντας μπάνια στην Αθήνα είτε σε μέρη εκτός της πόλης, γεμίζοντας έτσι τις μπαταρίες της για τον Σεπτέμβρη, που θα έρθει.
Είναι αλήθεια, πως έχει καταφέρει να διατηρήσει πολύ καλές αναλογίες με όσες φωτογραφίες τη βλέπουμε να δημοσιεύει από παραλίες να κόβουν την ανάσα, ιδίως με τους κοιλιακούς φέτες, που έχει. Αυτή τη φορά έκανε μια πιο safe επιλογή επιλέγοντας ένα μαύρο απλό μπικίνι, που ταίριαζε άψογα με τα γυαλιά ηλίου της.
Η Ιωάννα Μαλέσκου στην παραλία με μαύρο μπικίνι….

«Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να…»
Τη συνάντησε στις 16/7 η κάμερα του Open Weekend και εκείνη έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις μετά το φινάλε, μιλώντας για τις αναμνήσεις που θα κρατήσει από το κανάλι, για το παρόν, αλλά και για το τηλεοπτικό της μέλλον.
Πάντως και το τέλος για την ίδια ήταν μάλλον πικρό, αφού θα περίμενε κανείς ότι παρά τα μέτρια ποσοστά της τηλεοπτικής σεζόν, που πιθανά οδηγούν στην αποχώρησή της από το κανάλι, η τελευταία εκπομπή θα τράβαγε το ενδιαφέρον του κοινού, ωστόσο σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Eίπε λοιπόν αναλυτικά η γνωστή παρουσιάστρια στην κάμερα του Open Weekend:
«Σήμερα έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος και η αλήθεια είναι ότι για όλους αυτούς τους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε μοιραστεί έντονες στιγμές, ήταν έντονη η φόρτιση. Η αλήθεια όμως είναι ότι είναι τόσο μεγάλη η χαρά. Μπορεί να το λέω και να ακούγεται παράξενο, αλλά είναι μεγάλη χαρά γιατί είναι ευτυχία και όμορφες στιγμές όλα αυτά που ήρθαν στο μυαλό μας, και ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η εκπομπή και η σεζόν και η συνεργασία με τον ΣΚΑΪ.
Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, πολύ ήρεμη, πολύ χαρούμενη, πολύ γεμάτη και ευγνώμων για τους ανθρώπους που ήρθαν στη ζωή μου και για όλα αυτά που περάσαμε. Η τηλεόραση είναι κάτι το οποίο κάνουμε, είναι αντικείμενο, είναι δουλειά. Είναι όμως και κάτι που μας φέρνει πολύ κοντά και δεν είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν ωραίες σχέσεις.
Για μένα είναι ένα παραπάνω γιατί έχω ακούσει από την περασμένη σεζόν πολλά πράγματα αναφορικά με τη σχέση μου με συνεργάτες που πραγματικά δε με αγγίζουν πλέον γιατί ξέρω τι σημαίνει αληθινές σχέσεις. Το που θα βρίσκομαι του χρόνου δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ ακόμα, προς το παρόν κάνουμε διακοπές για όσο κρατήσει αυτό το καλοκαίρι και ραντεβού τον Σεπτέμβρη» ολοκλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Αυτό το Δημοτικό Σχολείο στη Νάξο έχει το ωραιότερο προαύλιο με επιδαπέδια παιχνίδια που είδαμε ποτέ!

Το σπίτι που βλέπετε κτίζεται σε μόλις 6 ώρες και κοστίζει 27.000 ευρώ