Ανατριχιάζει το γράμμα που έστειλε στους Ράδιο Αρβύλα ο άνδρας Λαρισαίας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών

Οι Ράδιο Αρβύλα ανέβασαν την Μεγάλη Παρασκευή στη σελίδα της εκπομπής στο Instagram ένα αποσπάσματα από το γράμμα που τους έστειλε ο σύζυγος της Λαρισαίας Βασιλικής Χλωρού που έχασε τη ζωή της στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Στην ανάρτηση που έκαναν ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, οι Ράδιο Αρβύλα ανέφεραν:

«Ο Χρήστος, σύζυγος της Βασιλικής, μίας μητέρας τεσσάρων παιδιών που έχασε τη ζωή της στο τρένο, έγραψε ένα κείμενο και μας το έστειλε.

Σε κάποια αποσπάσματα του κειμένου αυτού, γράφει τα εξής: 

Η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι ευθύνη μόνο των πολιτικών (της εξουσίας) η κατάντια μας. Αν θέλουμε να αλλάξει κάτι στη χώρα μας, πρέπει να ψάξουμε μέσα μας να βρούμε το καθαρό, γερό και τίμιο κομμάτι μας.

Εάν στις εκλογές, τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν αυτή τη χώρα (τα τελευταία 50 χρόνια) συλλέξουν το 50% των ψήφων που όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ισχύει, σημαίνει ότι ο ένας στους δύο Έλληνες, όπλισε και πυροβόλησε το τραίνο του θανάτου με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ο εμφύλιος πόλεμος δεν έχει τελειώσει στην Ελλάδα. Το διαίρει και βασίλευε είναι λάβαρο των πολιτικών και της εξουσίας. Με αυτό μας διχάζουν και μας κυβερνούν. Έλληνες φιλιώστε, μονιάστε, μην καταπίνετε το παραμύθι που σας πασάρουν όλοι. Αποτάξτε το ζυγό του κέρδους, του βολέματος που σας τάζουν (ότι αυτοί μπορούν). Πιστέψτε στον εαυτό σας και στις δυνάμεις σας για να τα καταφέρετε. Μορφωθείτε πνευματικά – ψυχικά – κοιτάξτε τον Άνθρωπο δίπλα σας. Την οικογένειά σας, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γείτονες, τους δίπλα και προσφέρετε ανθρωπιά. Ας είναι αφετηρία ο άδικος χαμός των νέων αυτών ανθρώπων, που δεν είναι αριθμοί…

Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος Βασιλικής Χλωρού, μητέρας 4 υπέροχων παιδιών – Ηρωίδα στη ΖΩΗ, Δολοφονηθείσα από την Ελλάδα που τόσο αγάπησε.».

Χριστίνα Κεφαλά: Απολαυστική που κολάζει τους άντρες με… μαγιό!

“Όταν έχω να κάνω με τους άλλους…”: Το Πασχαλινό μήνυμα του πατέρα Αντώνιου με υπονοούμενα – Οι μηνύσεις κατά της νέας διοίκησης