«Από αυτό πέθαναν τα 3 παιδιά»: Ο Κούγιας βγάζει λάδι την Πισπιρίγκου για τον θάνατο των 3 κοριτσιών

Διευκρινίσεις σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την κατάσταση της υγείας της έκανε ο γνωστός ποινικολόγος ζωντανά στον αέρα.

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Πριν από λίγες ημέρες είχε διαπιστωθεί, ότι η κυρία Πισπιρίγκου πάσχει από λύκο (αυτοάνοσο νόσημα). Αυτό έδωσε την αφορμή στους γιατρούς να κάνουν περαιτέρω εξετάσεις. Αν αυτές οι εξετάσεις είχαν γίνει το προηγούμενο διάστημα, δεν θα είχαμε αυτήν την τραγική εξέλιξη. Βέβαια, αυτή η εξέλιξη αναδεικνύει την ασυνειδησία κάποιων ιατροδικαστών οι οποίοι από ένα πανάκι και κάτι φωτογραφίες την κατέστησαν κατηγορουμένη. Η ασθένεια από την οποία πάσχει η κα Πισπιρίγκου είναι μία σπάνια μετάλλαξη ενός οξυμωτικού γονιδίου, εγώ δεν είμαι βιολόγος και γιατρός. Αυτό το γονίδιο που είναι κληρονομικό, μεταλαμπαδεύεται στα παιδιά, το οποίο έχει σχέση με σκωπτικά επεισόδια».

«Αυτό δίνει απαντήσεις αυτομάτως για το τι συνέβη με τα παιδιά, δίνει απαντήσεις στο όλα αυτά τα επεισόδια που σκοπίμως έχουν υποβαθμίσει οι γιατροί του Καραμναδανείου και της εντατικής των Πατρών αλλά και της παιδιατρικής του Ρίο ήταν πραγματικά σκωπτικά επεισόδια και μάλιστα με ιατρική δικαιολογία» πρόσθεσε επίσης ο Αλέξης Κούγιας.

Παραιτούνται οι δικηγόροι του: Δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος ο πιλότος-Ραγδαίες εξελίξεις για τον φόνο της Καρολάιν

Ψάχνουμε το καλοκαίρι φέτος: Σκούρα τα πράγματα για όσους έχουν κανονίσει διακοπές – Τι αναφέρουν οι ειδικοί