«Μπαμπά έρχομαι»: Νεκpός σε τροχαίο ο 22χρονος-Ραγίζουν καρδιές τα τελευταία λόγια του φοιτητή

Βρισκόταν στο αμάξι με άλλα τρία νεαρά άτομα. Ο φόρος αίματος που εξακολουθούμε να πληρώνουμε στην άσφαλτο είναι πολύ βαρύς και είναι ενδεικτικό ότι ένα ακόμα νέο παιδί, μόλις 22 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο στην Εύβοια.

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν μία παρέα πέντε νέων επέστρεψε στο χωριό του, στο Σπαθάρι Εύβοιας στην περιοχή Κυμάσι.

Το θλιβερό συμβάν

Το όχημα που οδηγούσε ο 22χρονος φοιτητής στη Θεσσαλονίκη ανετράπη, όταν προσέκρουσε σε ανάχωμα. Ο άτυχος Αντώνης βρέθηκε νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του, ο 17χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ τα τρία παιδιά – δύο κορίτσια και ένα αγόρι – που κάθοταν στο πίσω κάθισμα δεν τραυματίστηκαν καθόλου.

Ο θείος του νεαρού μιλώντας στο Star «ράγισε» καρδιές. Έκανε λόγο για ένα τίμιο παιδί που τους σεβόταν όλους, ενώ όπως τόνισε, δεν είχε πιει αλκοόλ πριν την τραγωδία: «Χάσαμε ένα παιδί, τέτοιο παιδί δεν είχαμε ξανασυναντήσει, πολύ σεβαστικό παιδί. Τα παιδιά είναι συγκλονισμένα, είναι σε αμόκ. Δεν ξέρουν τι να πουν, πήγαιναν μια χαρά στον δρόμο και ανετράπηκε το αυτοκίνητο. Ούτε έτρεχαν. Είχε πάρει τον πατέρα του στο τηλέφωνα μισή ώρα πριν και του είπε “μπαμά έρχομαι”. Δεν είχε πιει το παιδί. Τι έγινε δεν ξέρουμε».

«Ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου, να σαπίσεις στη φυλακή»: Νέα μήνυση εις βάρος του τζουντόκα, το χρονικό της άγριας επίθεσης στην Όλγα

“Μας έβγαλαν τα ρούχα και μας χτυπούσαν”: Τι καταθέτουν οι “αιχμάλωτοι” μετανάστες για τους “Σερίφηδες” του Έβρου