Δυσάρεστα νέα: Αναβάλλεται η διακομιδή του 20χρονου Γεράσιμου στη Γερμανία – Τι αναφέρουν οι γιατροί

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις για τον 20χρονο Γεράσιμο, μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, αναβάλλεται η μεταφορά του στην Γερμανία.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού του μοιραίου Intericity ο οποίος το πρωί της Τρίτης θα μεταφερόταν στην γερμανική πόλη για να εισαχθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης το οποίο έχει ειδίκευση στις εγκεφαλικές κακώσεις.

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου

Στο ταξίδι της ελπίδας είχε προγραμματιστεί να γίνει με στρατιωτικό αεροσκάφος και τον νεαρό θα συνόδευαν ένα ιπτάμενος γιατρός, δύο ιπτάμενοι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι γονείς του.

Για την κατάσταση της υγείας του είχε μιλήσει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, Ντίνος Γιαννακόπουλος λέγοντας:

«Ο νεαρός βρίσκεται σε κώμα και συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική. Είναι σε πολύ βαριά και κρίσιμη κατάσταση. Είναι σε κώμα.

Προφανώς έχει πολύ βαριές νευρολογικές επιπλοκές οι οποίες δεν ξέρουμε κιόλας, αν όλες αυτές ή κάποιες από αυτές, πιθανόν να είναι και αναστρέψιμες, κάποιες φυσικά δεν θα είναι αναστρέψιμες.

Αναπνέει με τραχειοστομία και βέβαια από εδώ και πέρα θα πρέπει να δοθεί και μία δεύτερη μάχη για την αποκατάσταση κάποιων από τις βαριές επιπλοκές που φέρει».

Ελούντα ΤΩΡΑ – Έβαλε φωτιά στο κοσμικό θέρετρο της Κρήτης η… (pics)

Έγινε πράξη η «Οδός Βαγγέλη Γιακουμάκη»: Ο δρόμος που άφησε την τελευταία του πνοή o αδικοχαμένος φοιτητής