Λύγισε ο πατέρας της Ελπίδας στο μνημοσύνο της: «Έφτιαξα μόνος μου τον τάφο του παιδιού μου. Είναι κυβιστικού τύπου όπως θα ήθελε»

Ένα μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, η απώλεια των ανθρώπων, δεν ξεχνιέται. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας Ελπίδα Χούπα, μίλησε για το πως βιώνει εκείνος και η οικογένεια του.

Συντετριμμένος ο κ. Χρήστος έπειτα από την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα στα Τέμπη, μίλησε για την 28χρονη φοιτήτρια που όπως είπε χαρακτηριστικά έχτισε μόνος του τον τάφο της.

Πατέρας Ελπίδας Χούπα: «Ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει, να ανοίξει, να ανθίσει»

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα αρχίζει ο ουσιαστικός πόνος της απώλειας της κόρης μου. Δεν θα φύγει καθόλου από τη μνήμη μας, έχει αφήσει τέτοιο έργο πίσω της…Μου έρχεται κρίμα που ήταν ένα λουλούδι που δεν πρόλαβε να μεγαλώσει, να ανοίξει, να ανθίσει. Δυστυχώς το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο βίαια.

Αν μπορούσε κάποια στιγμή να μου έλεγε κάτι – επειδή την ξέρω ως κόρη– θα μου έλεγε “ πατέρα, να είσαι υπερήφανος για εμένα».

Από εδώ και πέρα όπως δήλωσε θα εξακολουθεί να ασχολείται με τα μελίσσια, όπου εκεί θα πηγαίνει για να ξεσπά: «Θα πηγαίνω στα μελίσσια, στις μέλισσές μου, εκεί θα βγάζω μια κραυγή, εκεί θα συνεχίσω την απασχόλησή μου με τις μέλισσες και η ζωή συνεχίζεται».

«Έφτιαξα μόνος μου τον τάφο του παιδιού μου. Είναι κυβιστικού τύπου όπως θα ήθελε», κατέληξε λέγοντας.

Από την πλευρά του ο αδερφός της Ελπίδας, τόνισε πως ακόμα δεν είναι δυνατό να συνειδητοποιήσει η οικογένεια του τι ακριβώς έχει συμβεί: « Ήδη 40 μέρες και κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καταλάβουμε ότι δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά μας. Δεν κοιμόμαστε τα βράδια, στριφογυρνάμε τη μια κλαίμε την άλλη θα γελάσουμε για δευτερόλεπτα, μετά ξανά τα ίδια… δεν ξεπερνιέται αυτό».

«Μεγαλώνεις παιδιά μόνη σου, πάρε το σπίτι μου!» μου είπε η Κα Ευτυχία. Χάρις σε εκείνη άνοιξα μαγαζί

“Καυτοί” άντρες με τα όλα τους που θα σε αφήσουν έγκυο χωρίς να σε αγγίξουν