Δύσκολες ώρες για την Ρούλα Κορομηλά

Μπορεί η προσπάθεια να είναι συμπαθητική, μπορεί και η παραγωγή σε σχέση με άλλα τηλεοπτικά προϊόντα να είναι “φτηνή”… και όχι κοστοβόρα… αλλά πλέον στο Mega πρέπει να καταλάβουν πώς το μοντέλο της εκπομπής και το στήσιμό της πάνω στην Κορομηλά που βγάζει σε κάθε κοντινό της έντονα το στοιχείο της ναφθαλίνης είναι αποτυχημένο.

Δεν είναι δυνατόν μετά απο τόσο καιρό να μην έχει καταφέρει να πλασαριστεί σε ένα αξιοπρεπές 12%. Δεν είναι δυνατόν να παίζει χωρίς ανταγωνισμό και να τερματίζει τελευταίο. Είναι το Mega μάγκες. Το Mega του Μαρινάκη. Δεν είναι κάποιο καναλάκι περιφερειακό.

Χθές η τηλεθέαση έπεσε πιο κάτω απο την προηγούμενη εβδομάδα. Και αυτό διότι κανείς δεν είδε το “Σπίτι με το Mega”.

Αφενός επειδή ο κόσμος δεν μένει πια στο σπίτι… αφετέρου διότι παρά τον μουσικό πλούτο του Φιλίππου και του Παπαδόπουλου… η κεντρικιά με το συνεχές τίκ στο μαλλί… κούρασε πολύ. Δεν βλεπόταν. Και δεν το γράφω εγώ… για να προλάβω τους καλοθελητές που στέλνουν τα θέματά μου στις ομαδικές του Whats app… τα δείχνει ο κόσμος με την τηλεθέαση που δεν της χαρίζει.

Aθλητής υπέστη ανακοπή καρδιάς και πέθανε ακαριαία την ώρα που ξυλοκοπούσε άγρια τη σύντροφό του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογείται: «Η Νάνσυ με έσωσε όταν έπαιρνα χάπια αδυνατίσματος, θα είχα κάνει μεγάλο κακό ένα βράδυ»