«Είμαι συντετριμμένος, δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί» – Οι πρώτες δηλώσεις του ύπαρχου

Ο ύπαρχος που σύμφωνα με τα βίντεο έσπρωξε τον 36χρονο από τον καταπέλτη του πλοίου μίλησε στον ΑΝΤ1. Μετά το τραγικό περιστατικό στον Πειραιά και την δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη, στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο, ο ύπαρχος και ο πλοίαρχος του Blue Horizon, κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Για πρώτη φορά, ο ύπαρχος που σύμφωνα με τα βίντεο έσπρωξε τον 36χρονο από τον καταπέλτη του πλοίου, με αποτέλεσμα τον πνιγμό του έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

«Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα. Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους την συμπεριφορά μου», αναφέρει στην Κέλλυ Χεινοπώρου.

Δείτε το video

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκότωσε την πρώην του και αυτοκτόνησε

«Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει – Δεν είχε γνωρίσει άλλη γυναίκα»: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στην Καλαμαριά