Εντυπωσιάζει ο αδέκαστος επιθεωρητής του «The Chase»: Πολυτάλαντος τηλεπαιχνιδάκιας, αρσιβαρίστας και τενόρος

«The Chase»: Ποιος είναι ο αδέκαστος επιθεωρητής με τα πολλά ταλέντα

Ο «αδέκαστος επιθεωρητής» του «The Chase» παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Ο Ηλίας Αλεξίου, όπως είναι το πραγματικό του όνομα μίλησε για τα μεγάλα έπαθλα στα τηλεπαιχνίδια που συμμετείχε, τις ερωτήσεις που τον δυσκολεύουν και τις… κόκκινες τιράντες.

«Είχα προτείνει το «άγιος Βασίλης» για ψευδώνυμο άλλα επειδή δε θα ήταν πολύ σοβαρό το αλλάξαμε. Η πρώτη μου συμμέτοχη σε τηλεπαιχνίδι ήταν στο MEGA BANCA. Είχα κερδίσει ένα αυτοκίνητο. Στο δεύτερο τηλεπαιχνίδι που έπαιξα κέρδισα το ταξίδι του μέλιτος με τη γυναίκα μου στην Πράγα».ADVERTISING

«Όταν νευριάζω στο Chase, δεν είναι επειδή κερδίζουν οι παίκτες, άλλα γιατί δεν μπορώ να ανασύρω την απάντηση. Οι ερωτήσεις που με δυσκολεύουν είναι τα gossip, γιατί δεν τα παρακολουθώ. Τα ευκολάκια μου είναι ερωτήσεις που δεν πέφτουν συχνά. Φυσική, χημεία, μαθηματικά».

«Έχω μία πολύ δραστήρια σύζυγο που με υποστηρίζει όπως κάνω κι εγώ. Τα παιδιά μου δε με παρακολουθούν άλλα οι φίλοι τους ναι, και τους μιλούν για έμενα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Αλεξίου (@alexiou_elias)

«Ξεκίνησα να φοράω κόκκινες τιράντες γιατί δεν μου χωρούσε η ζώνη. Από τότε μου ζητούσαν σε κάθε τηλεπαιχνίδι να τις βάζω. Παλαιοτέρα έκανα άρση βαρών, προφανώς αν έτρεχα θα έβγαινα συνεχεία τελευταίος».

«Τραγουδάω όπερα, άλλα η γυναίκα μου, μου ζητάει Οικονομόπουλο, Βέρτη, Σαμπάνη».

«Προκαλώ τη Δανάη να έρθει στο Chase να αναμετρηθεί μαζί μου».

Ο Ηλίας Αλεξίου, ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού του MEGA, The Chase μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την ζωή του αλλά και για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ο chaser Αδέκαστος Επιθεωρητής, κατά κόσμον, Ηλίας Αλεξίου, κάθισε στον καναπέ του «MEGA Καλημέρα» και μοιράστηκε τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματά του, για το τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο το πρώτο καλοκαίρι ως chaser, είχε πολλά αστεία, όχι ευτράπελα και είχε και αυτή την αναγνωρισιμότητα που σου δίνει ένα “τσικ” αναγνωρισιμότητας πολύ ευχάριστης, αλλά και την ώρα που την χρειάζεσαι. Για παράδειγμα, είχα πάει σε ένα πολυκατάστημα και έστελναν τους πάντες στο μακρινό πάρκινγκ. Με κοιτάει ο υπάλληλος και μου λέει “εσείς είστε; Πήγαινε όπου θέλεις εσύ“. Το ίδιο όταν πήγα να φάω σε ένα εστιατόριο μου έφεραν μία πιατέλα με φρούτα και μου είπαν ότι ο σεφ είναι θαυμαστής μου».

«Έπρεπε να κάνουμε κάποιες αλλαγές τη φετινή σεζόν. Σε μένα προσθέσαμε λίγο χρώμα, στο πρώτο ήμουν λίγο μουντός σε σχέση τελικά με την προσωπικότητά μου. Όλοι έχουμε αλλάξει ρούχα, αλλά αλλάξαμε και τις προσφορές μας στον κόσμο. Ανταμείβουμε την αγάπη του κόσμου που μας έχει αγκαλιάσει, ανεβάζουμε την ερώτηση του πρώτου γύρου από τα 250 ευρώ στα 300 ευρώ, οπότε γίνεται πιο εύκολο να μαζέψουν κάποιο υψηλό ποσό από την αρχή. Φυσικά, εάν μαζέψουν πιο μεγάλο ποσό στον Α’ γύρο, υπάρχει η ανάγκη να αυξήσουμε την προσφορά μας αντίστοιχα».

«Εκεί υπάρχουν βελτιωμένες πρόσφορες αλλά και μία άλλη αλλαγή: Εάν ένας παίκτης δεν τα πάει καλά, υπάρχει περίπτωση οι Chasers να του δώσουμε αρνητική προσφορά. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα πρέπει να συνυπολογίσουν ποιόν chaser έχουν, τις ερωτήσεις και άλλα».

«Πάντα οι παίκτες κερδίζουν ή χάνουν. Οι παίκτες ίσως νιώθουν μια πίεση γιατί ξέρουν ότι μπορούμε να απαντήσουμε περισσότερες ή πιο δύσκολες ερωτήσεις».

«Είμαι παλιός τηλεπαιχνιδιάκιας με πρώτη εμφάνιση στη MEGA Banca το 1994. Κέρδισα, πήρα ένα αυτοκίνητο και μετά γλυκάθηκα. Και μετά άρχισα να στέλνω. Πήγαμε ταξίδι του μέλιτος στην Πράγα με το δεύτερο τηλεπαιχνίδι. Από 4.000 ευρώ κέρδισα δύο φορές στον Εκατομμυριούχο».

«Το περασμένο καλοκαίρι με πήραν τηλέφωνο -κάτι που είχα συνηθίσει, γιατί γίνεται συχνά- και μου πρότειναν να πάω στο παιχνίδι. Τότε εγώ έβλεπα το The Chase το αγγλικό και έτσι δέχτηκα. Περάσαμε εξετάσεις ταχύτητας και γνώσεων. Ξεκινήσαμε πολύ chaser».

«Το The Chase έχει μια δυσκολία. Επειδή τοποθετηθήκαμε εκεί που τοποθετηθήκαμε έχω τον φόβο μήπως πω κάτι λάθος και γίνω ρεζίλι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Αλεξίου (@alexiou_elias)

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουν πάνω από 50 ερωτήσεις που απαντάνε σε κάθε εκπομπή, αλλά και ίδιοι όπως και οι παίκτες δεν επιτρέπονται να βλέπουν χρονόμετρο.

«Είχα μια μεγάλη τύχη, ο πατέρας μου δεν είχε σπουδάσει και το είχε καημό. Όταν πήραμε τηλεόραση πρώτη φορά και έβλεπα, δεν μπορούσα να διαβάσω τους υπότιτλους και με παρότρυνε να μάθω να διαβάζω. Έτσι, σε ηλικία τεσσάρων ετών μου έφτιαξε πίνακα και κάθε μέρα με έμαθε να διαβάζω. Έτσι άρχισε. Σε αυτήν την ηλικία ρουφάς αμέσως και μετά σου γίνεται συνήθεια».

«Τα παιδιά μου δεν έχουν τόσες γνώσεις, γιατί η ζωή μας πια είναι διαφορετική. Εμείς είχαμε τα βιβλία, τώρα είναι με το κινητό στο χέρι. Ξέρουν πολλά πράγματα, έχουν αντίληψη, αλλά δεν ενδιαφέρονται τόσο. Ανασύρεις πια οποιαδήποτε πληροφορία σε 3 δευτερόλεπτα από το διαδίκτυο».

Εντυπωσιάζει ο αδέκαστος επιθεωρητής του «The Chase»: Πολυτάλαντος τηλεπαιχνιδάκιας, αρσιβαρίστας και τενόρος

The Chase: Αδέκαστος επιθεωρητής ως σεφ, αθλητής

Θα μπορούσε με τις γνώσεις που έχει ο αγαπημένος Chaser Ηλίας Αλεξίου και την αγάπη για την γαστρονομία και την μαγειρική («το παστίτσιο και ο μουσακάς είναι ευκολάκι για εμένα»), αφενός να κάνει μία ωραιότατη εκπομπή με τον Ηλία Μαμαλάκη, αφετέρου να πάρει ακόμη και το έπαθλο του MasterChef. Άλλωστε το ‘χει με τα έπαθλα – δώρα από τα τηλεπαιχνίδια. Θα μπορούσε να λάβει μέρος με μεγάλη άνεση στο MasterChef.

Αν ακολουθούσε την καριέρα του αθλητή, αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να κερδίσει και Ολυμπιακά μετάλλια.

«Παλαιότερα έκανα άρση βαρών. Προφανώς αν έτρεχα θα έβγαινα συνέχεια τελευταίος».

Έχει δημοσιεύσει, ωστόσο, φωτογραφία εκείνης της περιόδου ως αθλητής, χρησιμοποιώντας ένα σπαρτιάτικο ρητό:

«Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι», δηλαδή «Εμείς ήμασταν κάποτε ρωμαλέοι νέοι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Αλεξίου (@alexiou_elias)

Ο επιθεωρητής, που πολλοί τον παρομοιάζουν στο Twitter με τον αδέκαστο επιθεωρητή Μπάρα από την ταινία «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», πήρε αυτό το παρατσούκλι, λόγω και της επαγγελματικής του ιδιότητας, αφού είναι Ελεγκτής Ασφάλειας Τροφίμων.

Ο γεννημένος στην Νέα Ιωνία επιθεωρητής, ζει με την οικογένειά του στην Νίκαια και απολαμβάνει τη δημοσιότητα από το «The Chase», στο οποίο αρχικά πήγε να δηλώσει συμμετοχή ως παίκτης.

THE CHASEΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥΗΛΙΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ THE CHASE

What do you think?

«Θα είμαστε μαζί γιε μου»: Συντετριμμένος ο πατέρας του νεκρού 20χρονου στρατιώτη, ανείπωτος ο θρήνος του

Επιβάτης άρπαξε το τιμόνι λεωφορείου ΚΤΕΛ και έσωσε τον κόσμο: «Πατούσα το φρένο πάνω από το πόδι του οδηγού»