Φέρνει τύχη & πολλά λεφτά: Η ολική έκλειψη Ηλίου αλλάζει τη ζωή σε 4 ζώδια, θα γεμίζουν χρήματα οι τσέπες τους

Ζώδια: Η ηλιακή έκλειψη είναι πάντα η πιο κορυφαία και η πιο σημαντική περίοδος του χρόνου. Η εποχή της αλλαγής φτάνει κάθε έξι μήνες και η πραγματικότητά της προσαρμόζεται σε αυτή. Εάν είστε ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 20 Απριλίου του 2023, τότε ετοιμαστείτε γιατί έχετε ραντεβού με το πεπρωμένο. Οι εκλείψεις είναι πάντα ένα μήνυμα ότι πρόκειται να συμβεί αλλαγή.

Αυτές οι δυσλειτουργίες στον τυπικό σεληνιακό μας κύκλο των 28 ημερών είναι ένα σημάδι ότι τίποτα δεν είναι στον έλεγχό μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τη μπίλια να κάτσει όπου είναι να κάτσει. Βυθίζοντάς σας στη βαθύτερη σκιά του εαυτού της σκιάς σας, μια έκλειψη σας αναγκάζει πάντα να δείτε την αλήθεια. Και μόλις τα μάτια σας προσαρμοστούν στο σκοτάδι, όλα αρχίζουν να έχουν νόημα.

Τα 4 ζώδια που θα νιώσουν περισσότερο την έκλειψη ηλίου

Κριός

Η παθιασμένη και ανυπόμονη φύση σας ανοίγει το δρόμο για να είστε ένα από τα πιο ειλικρινή και εργατικά ζώδια όλων. Και παρόλο που προσεχώς θα είστε πολύ απασχολημένοι, είστε πλήρως ικανοί να χειριστείτε αυτό που ακολουθεί. Όταν μια ηλιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον 1ο Οίκο σας, μπορεί να αντιπροσωπεύει την αρχή μιας σημαντικής αλλαγής ταυτότητας. Εάν μια απροσδόκητη αλλαγή αρχίσει να ξετυλίγεται στη ζωή σας, έχει σχεδιαστεί για να σας αφυπνίσει από τον εφησυχασμό και να γίνετε το άτομο που πάντα έπρεπε να γίνετε. Και ενώ μια ηλιακή έκλειψη μπορεί να οδηγήσει σε κάτι μεγάλο και μνημειακό να συμβεί, ο αντίκτυπός της μπορεί επίσης να είναι απλός και λεπτός, αλλά βαθιά προσωπικός. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αλλάξετε. Έχετε ξεπεράσει τις τρέχουσες συνθήκες σας και είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε κάτι νέο.

Καρκίνος

Φτιάχνετε όνομα για τον εαυτό σας. Αλλά πρώτα, πρέπει να είστε πρόθυμοι να κάνετε θυσίες για χάρη της επιτυχίας σας. Επειδή αυτή η ηλιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον 10ο οίκο της φιλοδοξίας και της δημόσιας εικόνας σας, σάς οδηγεί σε μια νέα εποχή στο επαγγελματικό σας ταξίδι. Μπορεί να ετοιμάζεστε να αφήσετε τα αδιέξοδά σας και να ετοιμάζεστε για νέα. Μπορεί να προετοιμάζεστε για να αποδεχτείτε μια προαγωγή ή ακόμα και να αλλάξετε εντελώς επαγγελματικούς δρόμους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι καιρός να αποδεχτείτε τις ευθύνες που σας φορτώνουν γιατί είστε έτοιμοι για αυτές. Έχετε μπει στο σπίτι και έχετε κοπιάσει στην κουζίνα, και τώρα, πρόκειται να δείτε τι σημαίνει να αγωνίζεστε για τα όνειρά σας. Είναι ώρα για ανακοινώσεις και ο κόσμος τις περιμένει.

Ζυγός

Μαθαίνετε τόσα πολλά για το πώς μοιάζει μια υγιής συνεργασία. Και επειδή αυτή η ηλιακή έκλειψη λαμβάνει χώρα στον Κριό – το αντίθετο ζώδιό σας – εκκινεί τη μηχανή στον έβδομο οίκο σας σημαντικών άλλων, όπως συμμάχων, εχθρών, συζύγων και πρώην. Μια σημαντική αλλαγή καταλήγει σε μια σχέση; Θέλετε να απαλλαγείτε από μια δέσμευση που έχετε αναλάβει σε κάποιον; Αν και αυτή η ηλιακή έκλειψη μπορεί να υποδηλώνει ότι είστε έτοιμοι να διακόψετε τους δεσμούς με κάποιον, θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι μια σχέση εξελίσσεται σε κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο δυνατό και πιο κρίσιμο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτή η έκλειψη Ηλίου θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε το τι ενώνει και τι χωρίζει. Αν κάποιος θέλει να είναι στη ζωή σας, θα είναι.

Αιγόκερως

Ετοιμάζεστε να αγκαλιάσετε μια βαθιά προσωπική αλλαγή κατά τη διάρκεια αυτής της ηλιακής έκλειψης. Έχοντας λάβει χώρα στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, αυτή η ηλιακή έκλειψη μπορεί να είναι ο προάγγελος μιας αλλαγής στη δυναμική στο σπίτι σας. Μπορεί να είστε έτοιμοι να μετακομίσετε σε ένα νέο μέρος, να καλωσορίσετε ένα νέο μέλος της οικογένειας ή απλά να επανασχεδιάσετε τον χώρο διαβίωσής σας. Θα μπορούσε ακόμη και να υποδηλώνει ότι είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω την πόλη σας και να μετακομίσετε σε μια πόλη για μια συναρπαστική νέα ευκαιρία! Ωστόσο, καθώς αφήνετε πίσω τη φωλιά σας και επιχειρείτε στο άγνωστο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να ριζώσει η νέα σας ζωή. Ακόμα κι αν απλά πετάτε τα παροιμιώδη σκουπίδια και καθαρίζετε βαθιά το διαμέρισμά σας, η διαδικασία θα μπορούσε σίγουρα να προκαλέσει κάποια περίπλοκα συναισθήματα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μαθαίνετε ότι το σπίτι δεν είναι απαραίτητα ένα μέρος, αλλά μια κατάσταση του νου.

Ζέτα Μακρυπούλια: Προκαλεί εγκεφαλικά! Δεν φοράει τίποτα από μέσα και διαγράφονται τα πάντα ..

Σαν να τον έστειλε ο Θεός: Μυστηριώδης Έλληνας μοίραζε χρήματα σε αγνώστους – Τον έπιασε η αστυνομία