Δήμητρα Κατσαφάδου έχει το απόλυτο κορμί: Το πριν και το μετά μετά την μεγάλη απώλεια κιλών

H Δήμητρα Κατσαφάδου είναι μια από τις πιο πετυχημένες επιχειρηματίες στον κλάδο των καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Διακρίνεται για την απλότητα του χαρακτήρα της, για την κοινωνική της και φιλανθρωπική συνεισφορά ενώ είναι ιδιαίτερα αγαπητή και στα social media.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Δήμητρας Κατσαφάδου

Η αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας έχει δεχθεί κριτική για την εμφάνιση της και τα κιλά της, ενώ οι αναρτήσεις της και τα βίντεο της έχουν γίνει αρκετές φορές viral καθώς την χαρακτηρίζει τοπ χιούμορ της και ο αυτοσαρκασμός. Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει χάσει αρκετά κιλά πλέον κάτι το οποίο είχε αποτέλεσμα και στην αυτοπεποίθηση της και έτσι την αλλαγή της αυτή την μοιράζεται μέσω των social media με άλλον αέρα.

Δήμητρα Κατσαφάδου: H απώλεια βάρους και η αλλαγή στην εμφάνιση που την απογείωσε

H Δήμητρα Κατσαφάδου μοιράστηκε νέες φωτογραφίες μετά την αλλαγή στην εμφάνισή της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Είναι ευδιάκριτη η απώλεια βάρους αλλά και η Δήμητρα Κατσαφάδου ποζάρει με έναν πιο εpωτiκό αέρα πλέον δείχνοντας μας μια άλλη πλευρά που δεν μας είχε συνηθίσει αλλά ομολογουμένως της πάει πολύ. Η αλλαγή αυτή φαίνεται και στο μακιγιάζ αλλά και στα ρούχα που επιλέγει τα οποία της ταιριάζουν απόλυτα.

Απολαύστε την Δήμητρα Κατσαφάδου

“Δεν ξέραμε τίποτα”: Όλο το Διαδίκτυο μιλάει για τον Τσίπρα-Πήρε θέση για τον Γεωργούλη και διχάζει τους πάντες

Έχει γίνει γκέτο η Ακρόπολη: Νιγηριανός επιχείρησε να βιάσει νεαρή κοπέλα-Πώς σώθηκε τελικά