Η Ασημίνα “πάγωσε” τον Λιανό με την απάντησή της: “Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Δάντη” – Έντονες αντιδράσεις στο Survivor

“Α, τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή…” ανέφωνησε, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός.

Ανέμελες στιγμές στο Survivor περίμεναν τους παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, το βράδυ της Τετάρτης, όταν συναντήθηκαν με τον Γιώργο Λιανό στα διάσημα Παιχνίδια της Καραϊβικής. Εκεί όπου όλα τα προβλήματα και οι διαφωνίες ξεχνιούνται για να διασκεδάσουν οι παίκτες των δύο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης.

Μια ερώτηση που έθεσε ο παρουσιαστής του Survivor, ωστόσο, δεν λάβαμε μια απλή και συνηθισμένη απάντηση από την Ασημίνα Χατζηανδρέου. “Λοιπόν, θέλω να μου πείτε πόσο κράτησε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία;” ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός τόσο την παίκτρια των Κόκκινων όσο και τον Ντάνιελ Νούρκα από τη μπλε ομάδα, ο οποίος βρέθηκε απέναντι της.

“Α, τυχαίο που έπεσε αυτή η ερώτηση σε μένα ε; Βέβαια! Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου (σ.σ. Δάντη) να σου πω” ανέφωνησε αμέσως η Ασημίνα Χατζηανδρέου, παρά τις συστάσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή από τον πάγκο για να κρατηθεί, προκαλώντας γέλιο σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες και φυσικά τον ίδιο τον παρουσιαστή του Survivor.

“Ναι, καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή. Α, τα φιλιά μας! Και μια νύχτα τρελή… έλα, συνεχίστε το” απάντησε αμέσως, με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός για να συνεχιστεί η γνώριμη ροή των Παιχνιδιών της Καραϊβικής στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρει αηδία από τα παιχνίδια στα Τέμπη: Μια σκηνή από ταινία

Η πίεση της ηλικίας και του βάρους: Η αντίληψη της νεότητας στην Ελλάδα