Η δυσάρεστη εμπειρία της Μαριάνθης Κάσδαγλη με τους χάκερ μετά το Survivor

“Δεν έχω ποτέ προσδιορίσει δημόσια το ποσό καθώς είναι κάτι προσωπικό”, εξομολογήθηκε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη ήταν καλεσμένη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τη σοβαρή διαδικτυακή περιπέτεια που αντιμετώπισε λίγο καιρό μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάνθη Κάσδαγλη εξομολογήθηκε ότι “βγαίνοντας από το Survivor, στην περίοδο του κορονοϊού, έμεινα μόνη μου σε ένα διαμέρισμα για δέκα μέρες για να τελειώσω την καραντίνα και έπεσα θύμα χάκερ. Έχασα όλα μου τα χρήματα, τα προσωπικά δεδουλευμένα και τα κέρδη και τις απολαβές από το τηλεπαιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ποτέ προσδιορίσει δημόσια το ποσό καθώς είναι κάτι προσωπικό, μόνο εγώ και ο δικηγόρος μου το γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται για λίγα χρήματα”.

“Μετά από δύο-τρία χρόνια περιμένω από μήνα σε μήνα το δικαστήριο, αν και δεν θα έλεγα ότι έχει βρεθεί ο ένοχος. Δεν έδωσα ποτέ κάποιον δικό μου λογαριασμό και ακόμα αναρωτιέμαι πως συνέβη αυτό. Έλαβα ένα μήνυμα αλλά ποτέ δεν προχώρησα σε κίνηση να δώσω προσωπικούς μου κωδικούς. Δεν γνωρίζω πως συνέβη και περιμένουμε το αποτέλεσμα από το δικαστήριο”, πρόσθεσε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

“Είναι ένα άσχημο γεγονός, ένα ατύχημα, αλλά αν χάσεις τα χρήματά σου, δεν χάνεις τίποτα. Χάνεις όταν χάνεις τον εαυτό σου. Όσο έχω τον εαυτό μου, την υγεία μου και έχω δύναμη, μπορώ να ξαναφτιάξω όλα”, πρόσθεσε η Μαριάνθη Κάσδαγλη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη την Τετάρτη βράδυ.

Ανατροπή στο Survivor: Τέσσερις υποψήφιοι νέοι παίκτες

Aıχμές Πλεύρη για την παρέλαση Κασσελάκη – Γıατί θεωρεί πpоσβλητıκή την τοποθέτnσή του στο άγnμα