Ανατροπή στο Survivor: Τέσσερις υποψήφιοι νέοι παίκτες

Ποια παίκτρια του Survivor θα μονομαχήσει με την Ευγενία, την Άιρα και την Αναστασία για την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο;

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν τόσο οι τηλεθεατές του Survivor όσο και οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας, το βράδυ της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Κι αυτό μιας και, ως είθισται, αυτή ήταν η νύχτα που θα μαθαίναμε το σύνολο των νέων υποψηφίων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε και πάλι τους Μπλε και τους Κόκκινους του Survivor στο συμβούλιου του νησιού που πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου. Εκεί δηλαδή όπου και έμελλε να γραφτεί η τελευταία σελίδα του κεφαλαίου «υποψήφιοι προς αποχώρηση» που θα είχε βεβαίως και άρωμα… γυναίκας!

Στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονταν ήδη η Ευγενία, η Άιρα και η Αναστασία οι οποίες και περίμεναν να δουν πως ακριβώς θα συμπληρωθεί αυτό ενδιαφέρον, ομολογουμένως, γυναικείο κουαρτέτο. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο και σε αυτή την ψηφοφορία είχε η μπλε ομάδα που θα έπρεπε να «δείξει» με μια φωνή την τέταρτη μονομάχο

Αφού πέρασαν ένας ένας οι παίκτες των Μπλε στον χώρο της ψηφοφορίας, όλες οι ψήφοι ήρθαν στα χέρια του Γιώργου Λιανού και εκείνος άρχισε να τις διαβάζει μία μία. 2 ψήφοι για την Σταυρούλα και 2 ψήφοι για την Χρύσα ήταν ο πρώτος απολογισμός, για να προστεθεί μία ακόμη σε κάθε μια και να κάνει μια παύση… αγωνίας ο παρουσιαστής του Survivor.

Και η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Χρύσα Χατζηγεωργίου, παρά τον τραυματισμό της, μιας και η τελική αντιστοιχία των ψήφων ήταν 7 έναντι 3. «Το γνώριζα και το είχα ζητήσει από τα παιδιά» παραδέχθηκε, αμέσως, η νέα υποψήφια προς αποχώρηση για το Survivor.

Η Αναστασία Τσέρου αποδέχεται την υποψηφιότητά της με δικαιολογίες

Η δυσάρεστη εμπειρία της Μαριάνθης Κάσδαγλη με τους χάκερ μετά το Survivor